Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίχθηκε αυτό στο ΟΑΚΑ μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο, για την 3η αγωνιστική των ομίλων της Euroleague. Τελικά, η ελληνική ομάδα έχασε με 79-78, καθώς στην τελευταία επίθεση η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Έτσι, με αυτό το αποτέλεσμα το «τριφύλλι» γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στη regular season σε τρεις αγώνες, έπειτα από αυτήν της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στη Βιλερμπάν, ενώ η νίκη του ήρθε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο κορυφαίος των «πράσινων» ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι ο Καλάθης με 23 πόντους, ωστόσο αποδείχθηκε και… μοιραίος, καθώς έχασε την τελευταία επίθεση, όπως είχε συμβεί και στο ματς στη Γαλλία. Πολύ εμφάνιση έκανε και ο Γουάιλι με 17 πόντους, ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν έφτανε.

Από την άλλη, οι Μίτσοφ με 18 πόντους, Σκόλα με 17 και Ρολ με 16 ήταν οι κορυφαίοι για την ιταλική ομάδα, η οποία πανηγύρισε στην Αθήνα τη δεύτερη νίκη της σε τρία ματς, έπειτα από αυτήν στην πρεμιέρα κόντρα στη Ζαλγκίρις και την ήττα την προηγούμενη εβδομάδα από την Μπάγερν Μονάχου.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα κρίθηκε στα τρίποντα, καθώς η Αρμάνι είχε το εντυπωσιακό 14/26, ενώ ο Παναθηναϊκός έγραψε στα στατιστικά του μόλις 3/20 έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων, όλα τα εύστοχα από τον Καλάθη.

Τα δεκάλεπτα: 20-24, 38-38, 57-61, 78-79