Με μοναδική απουσία αυτή του Ηλιάδη, στον Ηρακλή φορτσάρουν ενόψει της κυριακάτικης(26/9) αναμέτρησης με την Καβάλα στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Ο Ουζουνίδης καταστρώνει τα πλάνα νίκης για να διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή.

Ενώ σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον Σολτάνι. Από την στιγμή που οι Σολτάνι, Γιάκομπ και Παπαστεριανός ξεπέρασαν οριστικά το πρόβλημα τραυματισμού ο τεχνικός του Ηρακλή έχει περισσότερες επιλογές κυρίως στην επιθετική γραμμή.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τους τραυματισμούς, που τους ταλαιπωρούσαν και πήραν κανονικά μέρος στην ομαδική προπόνηση, θέτοντας τους εαυτούς τους στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενόψει της κυριακάτικης ποδοσφαιρικής μάχης.

Εκτός κανονικού ρυθμού, αλλά ανεβάζοντας επίπεδα στο ατομικό πρόγραμμα, ο Στέλιος Ηλιάδης, ο οποίος θα ‘μπει’ με την ομάδα από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ετοιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Καβάλα που ίσως να υπάρχει μια έκπληξη. Προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση Καρίμ Σολτάνι από το ξεκίνημα, ενώ δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε καμία άλλη αλλαγή στην 11αδα.

Η ΠΑΕ Ηρακλής ζήτησε εγγράφως τον αριθμό των 500 εισιτηρίων από την ΠΑΕ Κέρκυρα για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η νησιωτική ομάδα. Μάλιστα, η “κυανόλευκη” ΠΑΕ ζήτησε από τους γηπεδούχους να λειτουργήσει ειδικό εκδοτήριο για τα εισιτήρια των φιλοξενουμένων οπαδών, έξω από τη θύρα, όπου θα βρεθούν για τον αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr