Στο αυτόφωρο Τρικάλων οδηγείται ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γιάννης Κομπότης, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή κατηγορούμενος για απόπειρα δωροδοκίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Χρήστος Πουρής, ένας 33χρονος, τον οποίο γνωρίζει και ο ίδιος επί 10 τουλάχιστον χρόνια, του τηλεφώνησε τρεις φορές πριν τον αγώνα των δύο ομάδων και αφού παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος του προέδρου του Λεβαδειακού, του πρότεινε να δεχτεί 20.000 ευρώ προκειμένου… να μην αποδώσει τα μέγιστα στον αγώνα.

Όπως καταγγέλλει ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας ο μεσάζων είπε στον ποδοσφαιριστή πως ακόμη κι αν αντιμετώπιζε πρόβλημα με την ομάδα του λόγω της μειωμένης απόδοσής του, θα του έκαναν συμβόλαιο, το οποίο θα του εξασφάλιζε μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Μετά την καταγγελία η Ασφάλεια Τρικάλων ενημέρωσε τον εισαγγελέα, ο οποίος έδωσε εντολή να προχωρήσει η προανακριτική διαδικασία και να συλληφθεί ο πρόεδρος του Λεβαδειακού.

Το απόγευμα της Κυριακής ο κ. Κομπότης συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, καθώς και σε βάρος του φερομένου ως μεσάζοντα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του προέδρου των Τρικάλων και του τερματοφύλακα, βάσει της οποίας συνελήφθησαν και οι δύο μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα, ο οποίος ενημερώθηκε σχετικά, απαλλάχθηκαν με το σκεπτικό ότι η μήνυση του προέδρου του Λεβαδειακού είχε χαρακτήρα αντιπερισπασμού και στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί μόνον ο κ. Κομπότης.
Ο τερματοφύλακας αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας των Τρικάλων κρατήθηκε, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για άλλη υπόθεση, αγορανομικού ενδιαφέροντος.