Σε ματς που ο Έντινσον Καβάνι έφτασε και ξεπέρασε τα 100 γκολ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, σημειώνοντας χατ-τρικ, όπως το έκανε και ο Κιλιάν Μπαπέ, το σύνολο του Τόμας Τούχελ διέλυσε ολοκληρωτικά την ουραγό Γκινγκάμπ με το εκπληκτικό 9-0.

Ο Νεϊμάρ πέτυχε το πρώτο γκολ για τους Παριζιάνους και έπειτα έδωσε τη σκυτάλη στους Καβάνι και Μπαπέ για να… διασκεδάσουν, αλλά και να ευχαριστηθεί γκολ και θέαμα ο κόσμος της ομάδας στο «Παρκ ντε Πρενς».

Ο Βραζιλιάνος φορ, με τρομερό κατέβασμα με το στήθος και προσποίηση προτού «εκτελέσει» από το δεύτερο δοκάρι, άνοιξε το σκορ στο 11′, ενώ, ο Μπαπέ στο 37′, έπειτα από πανέξυπνη εναλλαγή της μπάλας με τον Νεϊμάρ, έκανε το 2-0. Ο Γάλλος άσος, με πλασέ από κλέψιμο του Καβάνι, διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παρί απλά … δεν είχε σταματημό και έφτασε στο τελικό 9-0, με τον Ουρουγουανό στράικερ να σκοράρει στο 59′, το 67′ και το 75′, φτάνοντας και ξεπερνώντας τα 100 γκολ με τη φανέλα του  συλλόγου.

Είχε μεσολαβήσει το δεύτερο γκολ του Νεϊμάρ στο 68ο λεπτό, προτού ο Μπαπέ ολοκληρώσει και το δικό του χατ-τρικ όπως ο Καβάνι, στο 80′, για να έρθει και το τελικό 9-0 από τον Τόμας Μενέ στο 83′.

Ο Μάρκο Βεράτι είχε αντικατασταθεί αναγκαστικά από το πρώτο ημίχρονο, αφού τραυματίστηκε άσχημα στον αστράγαλο έπειτα από πάτημα αντιπάλου και όπως ανέφερε ο Τούχελ, ο Ιταλός χαφ χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια του ματς…

Πηγή: gazzetta.gr