Εντός της ημέρας, σύμφωνα με όσα υποστήριζε ο Ανδρέας Δημητρέλος, η ΑΕΚ σήμερα θα έχει νέο προπονητή. Η υπόθεση Σέρτζιο Κονσεϊσάο φαίνεται ότι ανήκει πλέον στο παρελθόν για την Ένωση, η οποία εξετάζει τις τέσσερις επιλογές (Λίνεν, Σουμ, Χάβος και Αναστασίου) που είναι αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο.

Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Γερμανός προπονητής, τον οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ επέλεξε χθες να αφήσει τελευταίο χρονικά το ραντεβού με τον εκπρόσωπό του.

Όπως γράφει η SportDay, οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές κράτησαν μέχρι μετά τα μεσάνυχτα και στην κουβέντα συμμετείχε τηλεφωνικά και ο 59χρονος τεχνικός. Η περίπτωση του Λίνεν είχε απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους» το προηγούμενο διάστημα, όμως οι υψηλές (αρχικά) απαιτήσεις του για τα δεδομένα του συλλόγου και αργότερα το ενδιαφέρον για τον Κονσεϊσάο τον έκαναν εναλλακτική λύση.

Χθες η ΑΕΚ με την πλευρά του Γερμανού έκαναν κουβέντα για συμβόλαιο κοντά στις 100.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, συν κάποια μπόνους. Παράλληλα, στο τραπέζι έπεσε και το θέμα των συνεργατών του Λίνεν, ο οποίος θέλει για βοηθό του τον Γιώτη Σταματόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στον Πανιώνιο.

Από την πλευρά του, ο Λίνεν θεωρεί ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να σώσει την παρτίδα. Έχει παρακολουθήσει – μέσω dvd – αγώνες της ΑΕΚ και θεωρεί ότι το υλικό είναι καλό και εκφράζει την πίστη ότι αν αναλάβει τα ηνία θα τα καταφέρει.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε συνάντηση και με τον Γιτζάκ Σουμ, που είχε προταθεί προ ημερών. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ και περιμένει την απόφαση της Ενωσης. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάκη Χάβο, τον οποίο από την ΑΕΚ επιχείρησαν να κρατήσουν ζεστό μέχρι την τελευταία στιγμή.

Επαφή υπήρξε, όμως, και με τον Γιάννη Αναστασίου, αφού ο κ. Δημητρέλος εκτιμάει την εμπειρία που έχει από το εξωτερικό (ειδικά τον Αγιαξ) μπορεί να φανεί χρήσιμη στον «Δικέφαλο». Ο παλαίμαχος επιθετικός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ του έχει καταστήσει σαφές (τουλάχιστον μέχρι χθες το απόγευμα) ότι οι προτεραιότητες ήταν άλλες (Λίνεν, Σουμ).

Πηγή: sport-fm.gr