Στο γεγονός ότι τίποτα δεν πάει καλά στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ αυτήν την περίοδο στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ.

Παρόλα αυτά, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορεί η κατάσταση να γυρίσει, ενώ σημείωσε ότι κανείς από την ομάδα δεν μετανιώνει για το γεγονός ότι αυτή προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League, παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

«Είχαμε ένα δύσκολο διήμερο. Προσπαθήσαμε αυτές τις δύο ημέρες να ηρεμήσουμε λίγο σαν ομάδα κι εγώ να αλλαξω τα σχέδια που είχα πριν το παιχνίδι και να βρούμε ένα σχήμα, για να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Προσπάθησαν αρκετά τα παιδιά. Νομίζω ο Άγιαξ πρέπει να έκανε τις λιγότερες ευκαιρίες σε παιχνίδι του. Σταθήκαμε λίγο τυχεροί στη φάση του δοκαριού και εκεί που λέμε ότι η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος μας αυτήν τη φορά, ήρθε το πέναλτι και ταυτόχρονα η αποβολή», είπε αρχικά ο Εβρίτης τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Είναι όλα ανάποδα αυτήν την περίοδο για εμάς. Γενικά στο Champions League ποτέ δεν κατεβάσαμε την ομάδα που θα θέλαμε. Πάντα κοιτούσαμε ανάλογα με τους παίκτες που είχαμε διαθέσιμους και αυτό μας στοίχισε αρκετά. Παρόλο που δεν έχουμε πάρει βαθμούς, δεν μετανιώνει κανείς που μπήκαμε σε αυτήν τη διοργάνωση. Ξέραμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά σίγουρα έχεις στο μυαλό σου ότι κάτι μπορεί να κάνεις».