Στην παρουσία νέων παικτών, οι οποίοι δεν ήταν έτοιμοι στο μέγιστο βαθμό, απέδωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τα αίτια της ήττας με 3-0 από τη Νάπολι.

Ο πορτογάλος τεχνικός στάθηκε επίσης και στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν άτυχοι και στον τρόπο που δέχτηκαν τα γκολ.

Ωστόσο, είδε βελτίωση στην ανάπτυξη της ομάδας και δήλωσε ότι πρέπει να είναι έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το παιχνίδι τόνισε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι, από όσα έχουμε δώσει. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έχει παίξει τρείς επίσημους αγώνες. Δεν ήμασταν στην καλύτερη φυσική κατάσταση, καθώς οι νέοι παίκτες μας δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα με την ομάδα. Ωστόσο, δεν είδα μεγάλη διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων παρά το σκορ. Ήμασταν και άτυχοι και δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις».

Για το αν η παρουσία των Μασάδο, Ιμπαγάσα και Γκρέκο βελτίωσε την κυκλοφορία της μπάλας, ο Ζαρντίμ, είπε: «Βελτιώθηκε σημαντικά η κυκλοφορία της μπάλας, αλλά χάσαμε την οργάνωση που είχαμε και αυτό έχει να κάνει με τους νέους παίκτες που μπήκαν στην ομάδα και δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί».

Τέλος για το αν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στη Σούπερ Λίγκα την άλλη εβδομάδα, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα. Θέλουν χρόνο κάποιοι παίκτες αλλά θα είμαστε έτοιμοι την ερχόμενη εβδομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr