Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έκανε «πάρτι» κόντρα στην Ντιζόν, την οποία διέσυρε με 8-0, αλλά το κλίμα στο γήπεδό της χάλασε, εξαιτίας του Νεϊμάρ. Μπορεί ο Βραζιλιάνος να σημείωσε τέσσερα γκολ, αλλά το γεγονός ότι προτίμησε να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι για το τελικό σκορ, φάνηκε να εξαγρίωσε τους οπαδούς.

Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος αποφάσιζε να μείνει στο χατ-τρικ και άφηνε την εσχάτη των ποινών στον Έντινσον Καβάνι, τότε ο Ουρουγουανός θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στα γκολ που έχει σημειώσει με τη φανέλα της Παρί. Και πάλι, ο «ματαντόρ» ισοφάρισε τον μεγάλο Σουηδό αστέρα…

ΕΝΤΙΝΣΟΝ ΚΑΒΑΝΙ

Ο Καβάνι έκανε το 3-0 και έγραψε ακόμα μία χρυσή σελίδα στον γαλλικό σύλλογο. Βρήκε δίχτυα με κεφαλιά και σκόραρε για 156η φορά με τη φανέλα των Παριζιάνων, πιάνοντας στην κορυφή της λίστας τον «Ίμπρα». Βεβαίως, εκείνος χρειάστηκε 226 αγώνες για να το καταφέρει, ενώ ο Σουηδός 180.

Ο κόσμος στο «Παρκ ντε Πρενς» άρχισε να φωνάζει ρυθμικά του όνομα του Καβάνι πριν την εκτέλεση πέναλτι, κάτι που δημιούργησε εκνευρισμό στην ακριβότερη μεταγραφή του πλανήτη, καθώς δεν πήγε να πανηγυρίσει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την οκτάρα. Πήρε την μπάλα του ματς και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, χωρίς να έχει διάθεση να μιλήσει με κανέναν, ούτε στο συνδρομητικό κανάλι που κάλυπτε το παιχνίδι.