Είναι δεδομένο ότι ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες της ποδοσφαιρικής του καριέρας από τότε που μετακόμισε από το Τορίνο στο Μιλάνο, παρά το γεγονός ότι έχει πάρει στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο του αρχηγού και στους «ροσονέρι». Αυτό οφείλεται τόσο στο γεγονός ότι η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα δεν έχει δέσει ακόμη, μετά τις μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της καλοκαίρι, αλλά σε έναν βαθμό και η τύχη, η οποία δεν είναι μαζί του στο πρώτο κομμάτι αυτής της σεζόν.

Ο διεθνής στόπερ πήγε να γίνει ήρωας για την ομάδα του, στο χθεσινό παιχνίδι με την Αούστρια Βιέννης, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Σε μια αντεπίθεση των Αυστριακών, ήταν ο μόνος που πήγε να καλύψει την εστία της Μίλαν στο τετ-α-τετ του Μονσάιν με τον Τζίτζο Ντοναρούμα. Και εκεί που όλοι πίστευαν ότι έχει κάνει μια από τις καλύτερες αμυντικές προσπάθειες των τελευταίων ετών, η μπάλα κάνει τα δικά της, περνάει κάτω από τα πόδια του και καταλήγει στα δίχτυα, για το 0-1.

Τουλάχιστον, μετά οι υπόλοιποι συμπαίκτες του γύρισαν το ματς και μάλιστα με εμφατικό τρόπο (5-1). Ωστόσο, η φάση που έμεινε σε όλους από χθες το βράδυ, ήταν αυτή με τον Μπονούτσι.

Δείτε την: