Για ακόμη μια φορά ο Μίνο Ραϊόλα γίνεται θέμα συζήτησης στην Ιταλία, με τις περισσότερες μεγάλες ομάδες της χώρας και τους οπαδούς τους να τον θεωρούν «persona non grata». Ο διάσημος Ναπολιτάνος ατζέντης τα εξαπέλυσε νέα βέλη εναντίον της Μίλαν και ειδικά κατά των ανθρώπων που τρέχουν το νέο πρότζεκτ του συλλόγου, ενώ έριξε «βόμβα» και για τον Πάουλο Ντιμπάλα, του οποίου το μέλλον βλέπει μακριά από τη Γιουβέντους.

Ο Ραϊόλα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους Μάρκο Φασόνε και Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, έπειτα από την ιστορία που έγινε σίριαλ το καλοκαίρι, με την ανανέωση συμβολαίου του Τζίτζο Ντοναρούμα στους «ροσονέρι». Την προηγούμενη εβδομάδα ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου της Λομβαρδίας είχε χαρακτηρίσει «μικρό άνθρωπο» τον Ραϊόλα και εκείνος του την είχε… φυλαγμένη.

«Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα με τους Φασόνε-Μιραμπέλι. Το μόνο μου θέμα είναι πως δεν πιστεύω σε αυτό το νέο πρότζεκτ της Μίλαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ραϊόλα, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή.

Παράλληλα, μίλησε και για τον Ντιμπάλα, για τον οποίον είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι θα φύγει από τη Γιουβέντους. Είναι δύσκολο για εκείνον να είναι ο ηγέτης σε μια ομάδα που αλλάζει. Για τον λόγο αυτό δεν τον βλέπω ούτε στην Μπαρτσελόνα. Θεωρώ ότι ο Ντιμπάλα ταιριάζει πολύ καλά σε ομάδες όπως κυρίως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε σε Σίτι ή Τσέλσι».