Συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου. Η διαφορά από την Μπαρτσελόνα έχει φτάσει στους επτά βαθμούς. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν ντροπιαστικό για τη Ρεάλ…

Αυτοί είναι τρεις πολύ σημαντικοί λόγοι για τους οπαδούς της «βασίλισσας», να βρεθούν στις κερκίδες του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και στο πλάι των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο στο «κλάσικο» με τους Καταλανούς. Για να το κάνει αυτό όμως κάποιος, εάν δεν έχει ήδη διαρκείας, θα πρέπει να ενδώσει στις… ορέξεις της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι πρωτευουσιάνοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία κάνουν γνωστό ότι προχωρούν στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τους επόμενους τέσσερις εντός έδρας αγώνες της ομάδας, με σκοπό να μπουν λεφτά στα ταμεία. Φυσικά, και εκμεταλλεύονται το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Εκτός από το πολύ μεγάλο ντέρμπι της 16ης Απριλίου, το «πακέτο» συμπεριλαμβάνει στις αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ, και αυτές με Έρκουλες και Σπόρτινγκ Χιχόν για το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά στη Μαδρίτη, εάν κάποιος θέλει να αγοράσει αποκλειστικά εισιτήριο για το ντέρμπι δεν μπορεί, καθώς θα πρέπει να αγοράσει όλο το «πακέτο». Δηλαδή, σε ευρώ… τουλάχιστον 1.045 ευρώ. Εκτός κι αν θέλει να γίνει κάτοχος της ακριβότερης προσφοράς(;) που τίθεται σε πώληση προς 2.200 ευρώ. Φυσικά, πρόκειται για εισιτήρια στην περιοχή των VIP, αλλά ανάλογα με το κόστος, έχουν ή όχι έξτρα παροχές…

Συνολικά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πουλήσει 67.000 διαρκείας(!). Εκτιμάται ότι θα διαθέσει, τουλάχιστον άλλα 1.000 με το νέο «πακέτο», από το οποίο –εκτιμούν- πως θα μπει στα ταμεία -στη χειρότερη περίπτωση- ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr