Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου είναι πίσω στο σκορ με 1-2, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε.

Ο αγώνας άρχισε καλά για την Ένωση, η οποία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Σιμάνσκι που πάτησε περιοχή μετά την πάσα του Άμραμπατ και έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα (1-0).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν αρκετά δραστήρια στο πρώτο 25λεπτο, στη συνέχεια όμως έριξε τον ρυθμό και τελικά τα δεδομένα άλλαξαν, με τον ΠΑΣ να ισοφαρίζει στο 35′ με τον Σομποτσίνσκι μετά την εκτέλεση φάουλ του Τσαούση και την αδυναμία της άμυνας στο να καθαρίσει τη φάση.

Το 1-1, όμως, δεν ήταν το χειρότερο που συνέβη στους Κιτρινόμαυρους στο πρώτο ημίχρονο, αφού αυτό ακολούθησε λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 44′, όταν ο Τσούμπερ έκανε λάθος και ο Λεό πάσαρε στον Τζίμα που με εκπληκτικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Στάνκοβιτς για το 1-2!