Συνεχίζεται η κόντρα που έχει ξεσπάσει με αφορμή το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη με το σύνθημα «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» και τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ.

Η υπόθεση κατέληξε στον Άρειο Πάγο καθώς ο Βασίλης Ντούμας, Πρόεδρος της Ένωσης Ειδικών Φρουρών, μαζί με συναδέλφους του και συνοδεία των δικηγόρων Βασίλη Καπερνάρου και Εβίτας Βαρελά, παρευρέθηκαν ενώπιον του ανώτατου εισαγγελέα, Β. Πλιώτα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν έκαναν γνωστό πως θέλουν να καταθέσουν μήνυση για το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη ενώ σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι συνδικαλιστές της αστυνομίας δεν έχουν καταθέσει κάποια έγκληση ή αγωγή σε βάρος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν θα επιτρέψουμε να νομιμοποιηθεί η φρασεολογία του περιθωρίου από τους θεσμούς. Οφείλουν οι αρμόδιοι να βάλουν στη θέση της την κυρία βουλευτή και όποιον άλλον προβαίνει σε έκνομες ενέργειας» δήλωσε ο κ. Βασίλης Ντούμας κατά την έξοδο του, ενώ ο κ. Βασίλης Καπερνάρος απηύθυνε έκκληση στον αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ να ζητήσει γνωμοδότηση από αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να πάψει να θεωρείται ότι δεν έχει δόλο όποιος εξυβρίζει χρησιμοποιώντας γενικές εκφράσεις.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Νίνα Κασιμάτη προχώρησε σε δήλωση με την οποία απάντησε σε όλα όσα έχουν γίνει το τελευταίο 24ωρο, μετά το σχόλιό της με το σύνθημα «μπάτσοι – γουρούνια- δολοφόνοι» μέσω ανάρτησης στα social media και με την οποία χαρακτήρισε την αναφορά της «αστεϊσμό ατυχή, σκωπτικό σχόλιο».

«Η συγγνώμη μου λοιπόν είναι ρητή και αυτονόητη» πρόσθεσε και σημείωσε πως δεν υιοθετεί το εν λόγω σύνθημα.