Τη φρίκη έζησε μία ηλικιωμένη 100 ετών στο Ίλιον καθώς και η γυναίκα που την φρόντιζε στα χέρια αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι της.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 οι αδίστακτοι κακοποιοί, αφού παραβίασαν ένα παράθυρο μπούκαραν και βασάνισαν έναν άνθρωπο που είναι γεννημένος το 1921 και την γυναίκα που την φρόντιζε και τους έκλεψαν τα πάντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο κακοποιός ήταν ένας και εισέβαλε στο σπίτι λίγο μετά τις 03:30, αφού παραβίασε ένα παράθυρο. Στη συνέχεια χτύπησε την ηλικιωμένη, προκειμένου να του πει που είχε κρυμμένα χρήματα και πολύτιμα είδη. Στο σπίτι βρισκόταν και η οικιακή βοηθός, την οποία απείλησε και ακινητοποίησε ο δράστης. Αμέσως μετά, αφαίρεσε ένα ξύλινο χρηματοκιβώτιο και όσα χρήματα βρήκε στο σπίτι και τράπηκε σε φυγή.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Βασανισμός ηλικιωμένης: Άγριος ξυλοδαρμός και της οικιακής βοηθού

Αφού ζητούσαν όσα χρήματα είχε, άρχισαν να την χτυπούν χωρίς έλος μέχρι τη στιγμή που η οικιακή βοηθός αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και όταν πήγε στο δωμάτιο είδε και αυτή μπροστά της τους ληστές να την απειλούν.

Για άλλη μια φορά δεν δίστασαν να δείξουν τη σκληρότητά τους, ξυλοκοπώντας άγρια και την οικιακή βοηθό.

Λίγο αργότερα, και αφού βασάνισαν αρκετά τα θύματά τους, άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, τα χρήματα που είχε η οικιακή βοηθός στο πορτοφόλι της, την αλυσίδα που φορούσε και έγιναν καπνός.