Διάρρηξη σε σπίτι επιχειρηματία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02/09), την ώρα που οι ένοικοι έλειπαν.

Οι διαρρήκτες φαίνεται πως παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, πιθανότατα, με αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει στην περιοχή.

Όπως αναφέρθηκε σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Open σχετικά με το περιστατικό, το ποσό με το οποίο αποχώρησαν από το σπίτι οι διαρρήκτες είναι 1.000.000 ευρώ, το οποίο ο επιχειρηματίας κρατούσε στο χρηματοκιβώτιο.

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπά, όμως μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της Αστυνομίας, οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ, ο επιχειρηματίας ήταν διακοπές, ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν συνδεδεμένο με τον συναγερμό.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρίσκεται κλιμάκιο της Σήμανσης για να εντοπίσει DNA και αποτυπώματα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο οι δράστες μπορεί να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός ότι κανείς δεν θα ήταν στο σπίτι, αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που υπήρχε στο χρηματοκιβώτιο.