Επεισοδιακός σήμερα ο γάμος για το ζευγάρι που βρέθηκε, στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα, στην ευρύτερη περιοχή των συμπλοκών.

Απόψε ανάψανε τα αίματα στην Πάτρα μεταξύ Αφρικής και Βαλκανίων. Έγινε ματς χωρίς νικητή, γιατί ως γνωστόν ο «πόλεμος» οποιασδήποτε μορφής δεν έχει νικητές. Συγκεκριμένα, σε δύο διαφορετικά σημεία της Πάτρας, λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ μετανάστες από χώρες της Αφρικής συνεπλάκησαν στην Ακτή Δυμαίων με μετανάστες από χώρες των Βαλκανίων, ενώ τα επεισόδια επεκτάθηκαν μέχρι τον περίβολο του ιερού ναού του Αγίου Ανδρέου.

Στην συνέχεια εκδηλώθηκαν φωτιές σε πρόχειρα καταλύματα, που βρίσκονται στην παραλιακή ζώνη της Ακτής Δυμαίων και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της φωτιάς. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη. Στο μεταξύ περίπου στις 11.30 το βράδυ εκδηλώθηκαν νέα επεισόδια μεταξύ μεταναστών, αυτή την φορά στην περιοχή του Αγίου Διονυσίου, κοντά στην βόρεια είσοδο του λιμανιού. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και ελπίζουμε όλα να λήξουν καλώς, χωρίς συνέχεια…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.