Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία της η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, η οποία είναι κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση και ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση της.

Η κόρη αλλά και ο γιος της 37χρονης ξέσπασαν σε κλάματα. Την ώρα που το αυτοκίνητο με την προφυλακισμένη μητέρα του έφευγε ο γιος της ξέσπασε και φωνάζοντας «μαμά σε παρακαλώ», πλησίασε στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε κλαίγοντας στο δρόμο.

Έκλαιγε στην απολογία της η 37χρονη και αρνήθηκε τις κατηγορίες

Στην απολογία της η 37χρονη αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι γνώριζε τη φρίκη που ζούσε το παιδί της. Σύμφωνα με το συνήγορο της, η μητέρα της 12χρονης ήταν σοκαρισμένη και χρειάστηκε να διακόψει αρκετές φορές την απολογία της κλαίγοντας.

Η κατηγορούμενη στο απολογητικό της υπόμνημα ανέπτυξε σειρά υπερασπιστικών ισχυρισμών εστιάζοντας στο γεγονός ότι η ίδια κατήγγειλε στις αρχές τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Η νεαρή μητέρα οκτώ παιδιών κλήθηκε να αιτιολογήσει τα τέσσερα εμβάσματα, συνολικού ύψους 110 ευρώ που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό της από δυο διαφορετικά πρόσωπα τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, δεν βρίσκονται μεταξύ των συλληφθέντων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ένα πρόσωπο δεν έχει ταυτοποιηθεί ενώ για το δεύτερο φαίνεται πως είναι γνωστά τα στοιχεία του στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με κατάθεση της μικρής τα ποσά αυτά δεν αφορούν σε «ραντεβού» αλλά αποστολή φωτογραφιών και βίντεο σε υποψήφιους «πελάτες».

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν αντιλήφθηκε την καταβολή των επίμαχων μικροποσών στον λογαριασμό της καθώς από τον Απρίλιο και μετά δεν τον χρησιμοποιούσε γιατί οι καταβολές επιδομάτων πρόνοιας γίνονταν σε νέο λογαριασμό κατόπιν υπόδειξης του λογιστή.

Η κατηγορούμενη δέχτηκε σειρά ερωτήσεων για την επικοινωνία που είχε τόσο με τον προφυλακισμένο επιχειρηματία όσο και με τη σύζυγο του. Η ίδια φέρεται να ισχυρίζεται πως εξακολουθούσε να ανταλλάσσει μαζί τους μηνύματα μετά από υπόδειξη των αστυνομικών για να μην καταλάβει ότι βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών μετά την καταγγελία της.

Νέα κατάθεση της 12χρονης – Ισχυρίστηκε ότι η μητέρα δεν είχε σχέση

Το παιδί, πάντως, φέρεται σε νέα κατάθεση που έδωσε να περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο πώς ο Ηλίας Μίχος την οδηγούσε σε «ραντεβού» σε οίκο ανοχής επιμένοντας, παράλληλα, πως η μητέρα της δεν έχει καμία σχέση.

Στο πλευρό της μητέρας βρέθηκαν σήμερα τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένεια , η κόρη της αλλά και ο γιος της ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στη θέα την κρατούμενης μητέρας του. Η κόρη, ο γιος αλλά και η θεία της μικρής από τη Λευκάδα που εξαιτίας της ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της συγκλονιστικής υπόθεσης κατέθεσαν στο πλαίσιο της ανάκρισης εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η κατηγορούμενη δεν γνώριζε.

«Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας»

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας

Μετά την απόφαση για την προφυλάκιση της μητέρα, ο δικηγόρος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας ανέφερε: «Δεν γνώριζε τίποτα. Ένα βιαστικό ένταλμα από την κυρία ανακρίτρια το οποίο συνεχίστηκε με τη διάταξη για προσωρινή κράτηση. Θα προσφύγουμε κατά της διάταξης της ανακρίτριας.

Τα ποσά αναλύθηκαν και από την κατηγορουμένη και από τη μητέρα. Η δικογραφία θα συνεχιστεί. Μιλάμε για τραγική υπόθεση. Φρίκη».

Η Ασπασία Ταραχοπούλου, επίσης συνήγορος της μητέρας, είπε: «Η εντολέας μας υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Οι καταθέσεις μητέρας και του παιδιού συμπίπτουν απόλυτα. Έχει κάνει μεγάλο κακό ο τρόπος που χειρίστηκαν τα κανάλια αυτή την υπόθεση.

Μας είπαν πράγματα που δεν περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο. Δεν υπάρχει κανένα ποσό από τον 53χρονο. Όλοι λένε πως δεν γνώριζε η μάνα».