Ένας 30χρονος Ρουμάνος έπιασε δουλειά πρωί-πρωί. Τον έπιασαν όμως στα πράσα η υπεύθυνη και 2 υπάλληλοι του καταστήματος αθλητικών ειδών στο κέντρο της Λαμίας.

Πως περιέγραψε το περιστατικό στο LamiaReport η υπεύθυνη του καταστήματος:

«Άνοιξα το μαγαζί στις 7.55΄ και περιμένοντας τους υπαλλήλους να έρθουν είχα κλείσει την πόρτα και τακτοποιούσα κάποια πράγματα. Ξαφνικά γυρίζω και βλέπω την πόρτα ανοιχτή και νομίζω ότι ήρθε κάποιος από τους υπαλλήλους. Εκείνη την ώρα ακούω ένα θόρυβο και βλέπω κάποιον σκυμμένο κάτω από την ταμειακή να ψάχνει την τσάντα μου. Τον ρωτάω τι κάνεις εσύ εκεί; και με σπαστά ελληνικά μου απαντάει: τίποτα, κοιτάζω ρούχα.

Την ίδια στιγμή έρχονται και οι υπάλληλοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τους φωνάζω: κλέφτης, κλειδώστε την πόρτα. Ταυτόχρονα εγώ καλώ το 100, ενώ αυτός τηλεφωνεί σε κάποιον και μιλάει πανικοβλημένος. Σε 5 λεπτά έρχονται αστυνομικοί ΔΙΑΣ και όπως βλέπετε τον συνέλαβαν».

Εν τω μεταξύ λίγα μέτρα πιο κάτω στην ίδια οδό επί της Ροζάκη Αγγελή πρωινές ώρες έσπασαν με πέτρες την βιτρίνα του γνωστού καταστήματος πουλερικών (φωτογραφίες παρακάτω) και αφού το διέρρηξαν, έσπασαν την ταμειακή και πήραν τα λίγα χρήματα που είχε μέσα.

Τα δυο περιστατικά, που έγιναν αμέσως γνωστά, προκάλεσαν αναστάτωση στον εμπορικό κόσμο της πόλης, ενώ τα σχόλια για τα απανωτά κρούσματα κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών από αλλοδαπούς μονοπωλούσαν τα πρωινά πηγαδάκια.

Πηγή: lamiareport.gr