Τέλος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 15χρονης Φωτεινής που είχε εξαφανιστεί από το Περιστέρι, καθώς το παιδί εντοπίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (21/4) στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Το παιδί είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται στο Τμήμα Ασφαλείας του Περιστερίου για κατάθεση.

Η ενημέρωση της αστυνομίας αναφέρει: «Εντοπίστηκε πριν από λίγο στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής η 15χρονη για την οποία είχε δηλωθεί την 19/4/22 η εξαφάνισή της. Η 15χρονη είναι καλά στην υγεία της».

Σημειώνεται πως η εξαφάνιση του παιδιού είχε προκαλέσει τις έρευνες της ΕΛΑΣ με συγκεκριμένη στόχευση στη Δυτική Αττική, καθώς υπήρχαν αναφορές ότι το κορίτσι ενδεχομένως να είχε πέσει θύμα κυκλώματος Ρομά που «παγιδεύει» ανηλίκους.

Αρνείται να δώσει στοιχεία για την εξαφάνιση

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ανήλικη μαθήτρια δεν είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμη με τις Αρχές και αρνείται να δώσει στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη και την οδήγησε στο να φύγει από το σπίτι της.

Στο Τ.Α. Περιστερίου αναμένεται να βρεθεί και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, μαζί με ειδικό παιδοψυχολόγο, προκειμένου να την εξετάσει και να επιχειρήσει να αποσπάσει στοιχεία.

Το γεγονός ότι η 15χρονη βρέθηκε μαζί με τη 17χρονη Ρομά, δείχνει προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., καθώς είναι πολύ πιθανό να παραπλανήθηκε.