Με την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα καταπιάστηκε εκ νέου η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής (1/4) στο MEGA, δύο εικοσιτετράωρα μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μάλιστα, στην έναρξη της ενημερωτικής εκπομπής του Μεγάλου καναλιού, η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να προχωρήσει σε ένα προσωπικό σχόλιο με νόημα για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«1η Απριλίου σήμερα και θα θέλαμε ειλικρινά να πιστέψουμε ότι όλα αυτά που βλέπουμε, που ακούμε τις τελευταίες ημέρες για την υπόθεση της Πάτρας που μας έχει όλους αναστατώσει, είναι μια φάρσα κακόγουστη. Έτσι το σκέφτομαι και αναστατώνομαι. Είναι ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα. Κι όμως είναι η αλήθεια» σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» τη νύχτα της Παρασκευής.

«Γνωρίζετε όλοι την ιστορία αυτή με το νεαρό ζευγάρι, τον Μάνο και την Ρούλα, που μέσα σε δυόμιση χρόνια έχασαν με περίεργο τρόπο τα τρία κοριτσάκια τους. Δύο μήνες από τον τελευταίο θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας ανιχνεύτηκε στο κορμάκι της, στο άτυχο αυτό κοριτσάκι, μια θανατηφόρα και φονική ουσία που με την υπερβολική δόση που της χορηγήθηκε θα μπορούσε να είχε σκοτώσει και ελέφαντα, όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί. Μετά από αυτό οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Η μητέρα συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της κόρης της και οδηγήθηκε στην Αθήνα όπου κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη στο Μεγάλο Κανάλι.

Στη συνέχεια, παρουσιάζοντας τις αποκαλύψεις που θα κάνει, είπε: «Την επόμενη ημέρα από εκείνη που μπήκε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, η μητέρα έκανε την πρώτη απόπειρα. Σε αυτή την απόπειρα διασώθηκε ένα ντοκουμέντο από ένα πρόσωπο. Αν το ακούσετε θα ανατριχιάσετε. Μιλάει η ίδια η μητέρα. Είναι φοβερό και νομίζω ότι λέει πολλά γιατί δίπλα από τη μάνα, ακούμε την προσπάθεια του παιδιού. Είναι τρελό, να ακούς το μπιπ κι αυτή να λέει “μου φωνάζει μαμά μαμά”».

Η δημοσιογράφος κλήθηκε στη συνέχεια από τους συνεργάτες της να ακούσει μια μαρτυρία που είχαν στο τηλέφωνο και παρά το γεγονός ότι βιαζόταν δώσει διαφημίσεις, δεν μπορούσε να μην κάνει αναφορά σε αυτά που άκουγε.

Όπως είπε, στο τηλέφωνο ήταν κάποιος νομικός, ο οποίος αυτό που της έλεγε έπρεπε να το καταγγείλλει άμεσα στην Αστυνομία.

«Αυτό είναι πολύ σοβαρό… Πως να το διαχειριστεί αυτό μία ζωντανή εκπομπή; Τι να κρύψει, τι να μαζέψει, τι ν’ απλώσει; Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό, έχει και τον μάρτυρα και τον εκπροσωπεί», σχολίασε η Αγγελική Νικολούλη.