Επιτέλους!Έφοδο στην Columbia έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Οι φωνές και η οργή έπιασαν... τόπο


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15:53
24/11/2010
Επιτέλους!Έφοδο στην Columbia έκανε η ΕΛ.ΑΣ.
2
loading

Έφοδο στο εγκαταλελειμμένο κτίριο της Columbia στον Περισσό έκανε η Αστυνομία. Μετά από τα αμέτρητα δημοσιεύματα ότι στους χώρους της πάλαι ποτέ δισκογραφικής εταιρείας, ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες λαθρομετανάστες, η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να επέμβει... επιτέλους!

Από τα κτίρια της Columbia, οι αστυνομικοί προσήγαγαν συνολικά 51 αλλοδαπούς, προκειμένου να εξακριβώσουν ποιοι από αυτούς έχουν έγγραφα παραμονής για να μένουν στη χώρα μας. Μόνο οι δεκαέξι από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους. Οι υπόλοιποι τριάντα πέντε μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Εκτός των άλλων, συνεργεία του δήμου Αθηναίων και της Διεύθυνσης Υγειονομικής Προστασίας Καταναλωτή προχώρησαν στην αποκομιδή των απορριμμάτων και άλλων υλικών που είχαν συσσωρευτεί και απολύμαναν τους χώρους της Columbia.

Το θέμα ανέδειξε με ρεπορτάζ το newsbeast.gr προσφάτως. (Δείτε σχετικά άρθρα).

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Mariapht

    Τώρα θα τους έχουμε πιο υγιηνα. στον πειραιά τους φτιάξαμε ιατρικό κέντρο τσάμπα, τους κάνουμε τώρα και τζαμί. Μακάρι να είχαμε κι εμείς σαν έλληνες τέτοια μεταχείρηση στο εξωτερικό. Που ήμαστε και νόμιμοι......

  2. avatar koula

    πωπω βρομα παλι καλα που δεν εχουμε χολερα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει