«Ουδέποτε δήλωσα ψυχολόγος» ανέφερε στην κατάθεσή της στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, που κλήθηκε ύστερα από την αμφισβήτηση της ιδιότητάς της για το ενδεχόμενο αντιποίησης αρχής, η Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η φερόμενη ως «ψυχολόγος» της 20χρονης μητέρας, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια ληστών που διέρρηξαν την οικία της στα Γλυκά Νερά, έκανε λόγο για παρερμηνεία των μέσων ενημέρωσης που λανθασμένα της έδωσαν το τίτλο της ψυχολόγου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό του ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως έχει κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων με άδεια του επιμελητηρίου της Αθήνας και πως μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου παρείχε συμβουλές στο ζευγάρι.

Όπως μάλιστα ανέφερε μετά τη δολοφονία της Καρολάιν απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον σύζυγό της και από εκείνη την στιγμή και μετά είχε μόνο μία επικοινωνία μαζί του

Γλυκά Νερά: Εισαγγελική έρευνα για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν

Στο μεταξύ, σε βάρος της «ψυχολόγου» η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Σχετικά με την παρουσία της στη ΓΑΔΑ, όπου βρέθηκε νωρίτερα, δεν είναι η πρώτη φορά που η φερόμενη ως ψυχολόγος καταθέτει στην αστυνομία καθώς ήταν εκείνη που παρακολουθούσε την 20χρονη και είχε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με τη ζωή του ζευγαριού.

Μάλιστα, οι πληροφορίες που έδινε η «ψυχολόγος» για τις συνεδρίες με το ζευγάρι στάθηκαν η αφορμή για να την καλέσει ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων να καταθέσει το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος της.