Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να δολοφονήθηκε η 11χρονη στα Χανιά ο δικηγόρος της μητέρας της Απόστολος Λύτρας. Ο κ. Λύτρας αμφισβητεί όσα ισχυρίστηκαν οι συμμαθητές της, ότι κάποιους δηλαδή τους είχε αποχαιρετίσει και ανέφερε ότι η μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει.

«Όλοι οι συμμαθητές της και οι καθηγητές της κάνουν λόγο για ένα χαρούμενο παιδί, για την ψυχή της παρέας» είπε στον ΑΝΤ1. «Σύμφωνα με τη μητέρα της, το παιδί έμενε έξω από το σπίτι, ποτέ δεν είχε απομακρυνθεί. Πώς βρέθηκε εκεί, με ποιον τρόπο» διερωτήθηκε.

«Δεν είχε λόγο το παιδί να αυτοκτονήσει. Δεν βρέθηκε το τηλέφωνο. Δεν έχει γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου» ανέφερε ο κ. Λύτρας.

Θάνατος 11χρονης στα Χανιά: Πήγε να πηδήσει ξανά στο κενό ο πατέρας της

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται ο πατέρας της Ιωάννας. Ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση έκρινε ότι ο άνδρας έπρεπε να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο, καθώς χθες πήγε στο σημείο όπου βρέθηκε η 11χρονη και επιχείρησε να βουτήξει από τον ίδιο βράχο όπως είχε μεταδώσει το MEGA.

Αν θα του δοθεί φαρμακευτική αγωγή ή όχι θα το κρίνουν οι γιατροί, αναφέρει το ρεπορτάζ. O πατέρας είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και με τον τρόπο αυτό ζητά την επιμέλεια των υπόλοιπων παιδιών τους.