Ένας καβγάς φαίνεται πως ήταν η αφορμή για τη δολοφονία του 48χρονου στο Κορωπί από τα χέρια του ίδιου του πατέρα, ο οποίος τον πυροβόλησε με κραμπίνα τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην αυλή του σπιτιού τους στο Κορωπί.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο άνδρες καβγάδισαν και κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος πήρε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον γιο του, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Η αιτία για τη λογομαχία σύμφωνα με την εκτίμηση της αστυνομίας είναι τα προβλήματα αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος.

Ο 76χρονος δράστης συνελήφθη, ενώ την υπόθεση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Τι υποστηρίζουν οι άνθρωποι που γνώριζαν την οικογένεια

Μιλώντας για την οικογένεια ο θείος του θύματος δήλωσε: «Είχαν μια διαμάχη και η ώρα η άσχημη ήρθε, δυστυχώς τον πυροβόλησε». Για το εάν είχαν οικονομικές διαφορές, απάντησε: «Άνεργο ήταν το παλικάρι, συνταξιούχος ο ξάδελφος, αλλά αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία».

Μια άλλη γυναίκα που γνώριζε την οικογένεια, σημείωσε: «Ήταν ήσυχη οικογένεια. Τώρα, τα γιατί του καθενός δεν τα ξέρουμε. Όταν πέθανε η γυναίκα του πατέρα του, αυτός τα πήρε μαζί του (τα παιδιά). Τα ξέραμε καλά τα παιδιά, ήταν φίλοι με τον γαμπρό μου και την κόρη μου. Ήταν άρρωστος με εγκεφαλικό ο παππούς».