Μια ανάρτηση γνωστού Έλληνα παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών φαίνεται πως δημιούργησε αναστάτωση στους αστυνομικούς κύκλους και ειδικότερα στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η Ένωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής «καρφώνει» τον παρουσιαστή για διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά και συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο παρουσιαστής μέσω των social media, προχώρησε σε ανάρτηση με την οποία κατήγγειλε ότι υπήρξε «κατάχρηση εξουσίας αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού, προσπάθεια να τον ανακρίνουν για γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή και εντέλει επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν καθώς παρήλθε ¨αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, στην ανακοίνωση της αναφέρει πως διερευνήθηκε η εν λόγω καταγγελία και δεν προέκυψε οτιδήποτε απ΄ όσα φέρεται να κατήγγειλε ο παρουσιαστής.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Το ¨γύρο¨ του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού με την οποία καταγγέλλεται ¨κατάχρηση εξουσίας¨ αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, ¨καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού¨, ¨προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή¨ (;) και εντέλει, ¨επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν¨, καθώς παρήλθε ¨αρκετή ώρα από την αποστολή SMS¨.

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκηση του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.