Ένα από τα θύματα των διαρρηκτών των χρυσών θυρίδων της τράπεζας στο Ψυχικό, μίλησε για πρώτη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η γυναίκα μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως βρήκε παραβιασμένη και άδεια τη θυρίδα της, στην οποία φύλαγε χρήματα αλλά και κοσμήματα.

Στις 13 Νοεμβρίου, η γυναίκα ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν ανακάλυψε πως τα μετρητά και τα κοσμήματα που φιλούσε στη θυρίδα είχαν κάνει… φτερά.

«Όταν την άνοιξα και έλειπαν όλα μου τα χρήματα και κοσμήματα, έχασα το έδαφος από τα πόδια μου. Στην αρχή στην τράπεζα δεν με πίστεψαν γι’ αυτό που είχε συμβεί και με αντιμετώπισαν με δυσπιστία. Αμέσως το κατήγγειλα στην αστυνομία και υπέβαλα μήνυση.

Μάλιστα, ο κλειδαράς που ήρθε στην τράπεζα είπε ότι έχει παραβιαστεί η κλειδαριά» ανέφερε το θύμα των διαρρηκτών στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha το βράδυ της Πέμπτης και πρόσθεσε: «Δυστυχώς μετά από κάποιες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι είχαν διαρρηχθεί και άλλες θυρίδες και είχε εξαφανιστεί το περιεχόμενο τους. Εύχομαι σύντομα να βρεθούν οι δράστες του εγκλήματος. Στη θυρίδα είχα χρήματα και κοσμήματα πολλά από τα οποία ήταν δώρα από τον πατέρα μου και τον άντρα μου, τα οποία είναι αναντικατάστατα».