Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι όπου άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητο του.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος δέχτηκε επίθεση ενώ κινούνταν στη συμβολή της λεωφόρου Αθηνών με την οδό Σατωβριάνδου, όταν δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα τον πυροβόλησαν, πέθανε λίγες ώρες μετά (δείτε εδώ περισσότερα).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Open, στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν τεθεί οι δύο αστυνομικοί που βρέθηκαν – τυχαία όπως υποστήριξαν στην κατάθεσή τους – στο σημείο της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία στο Χαϊδάρι.

Μάλιστα από το εννιάρι πιστόλι ανήκουν σε έναν από τους δύο αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν μαρτυρίες που υποστηρίζουν ότι είδαν μαζί με το θύμα να υπάρχουν και δύο σαν συνοδοί του. Οι αστυνομικοί, όταν έφτασαν εκεί, ακριβώς στο φανάρι, εντόπισαν δύο συναδέλφους τους, οι οποίοι τους είπαν ότι είναι εκεί εκτός υπηρεσίας. 

Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το κεντρικό δελτίο του Alpha ανέφεραν ότι ο ένας αστυνομικός υποστήριξε ότι ήταν φίλος με το θύμα και πήγαιναν στο ίδιο σημείο ενώ ο άλλος ότι βρέθηκε εκεί τυχαία.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνα για την επίθεση, σύμφωνα με το Open, έχουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. Υπάρχει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υλικό από τις κάμερες που δείχνει τη στιγμή της επίθεσης αλλά και τη μηχανή των δραστών να διαφεύγει.

Ποιος ήταν ο 49χρονος επιχειρηματίας που γάζωσαν στο Χαϊδάρι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το θύμα ήταν ένας άνθρωπος που είχε απασχολήσει τις Αρχές αρκετά κατά το παρελθόν. Ο 49χρονος είχε ασχοληθεί με τυχερά παιχνίδια και σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία για φρουτάκια. Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εμπλοκή και με ποδοσφαιρικές ομάδες.

Τις Αρχές είχαν απασχολήσει οι επαφές του με τους ανθρώπους της νύχτας. Είχε επαφές, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, με τον μεγάλο πρωταγωνιστή της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε πριν από τρία χρόνια στην ίδια περιοχή αλλά και με απόστρατο της Αστυνομίας, ο οποίος δολοφονήθηκε, επίσης, πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.