Προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Παιανίας οι γονείς αλλά και η γιαγιά του βρέφους που πέθανε μετά από επίθεση ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά. Το λίγων μηνών μωρό μετέφερε στο νοσοκομείο η μητέρα του, ωστόσο, ήταν ήδη αργά, μιας και το μωράκι ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, η μητέρα, φέρεται να έχει συλληφθεί για το περιστατικό, ενώ ο πατέρας και η γιαγιά του παιδιού κρατούνται στο ΑΤ Παιανίας.

Οι κατηγορίες που φέρονται να αντιμετωπίζουν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ανθρωποκτονία από αμέλεια και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου. Νωρίτερα, η ΕΡΤ είχε μεταδώσει ότι οι γονείς αλλά και η γιαγιά του μωρού έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οικογένεια έχει ακόμα τρία παιδιά, τα οποία τη στιγμή της επίθεσης δεν ήταν στο σπίτι καθώς ο πατέρας τους τα πήγαινε στο σχολείο. Το ροτβάιλερ κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες επιτέθηκε στο μωράκι.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, ενώ είχε δαγκωματιές από σκύλο στο σώμα του. Το βρέφος ήταν δυο με τριών μηνών και το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στα Γλυκά Νερά.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την 35χρονη μητέρα του, ενώ σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί ήταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα

Η μητέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsbeast.gr, η οποία μετέφερε το περίπου 3 μηνών βρέφος στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, είναι σε κατάσταση σοκ.

Η γυναίκα δεν έχει μιλήσει ακόμη στους αστυνομικούς, αλλά από όσα είπαν οι γιατροί στους αστυνομικούς, η επίθεση πρέπει να έγινε μέσα στο σπίτι από μεγαλόσωμο σκύλο (ροτβάιλερ), αλλά δεν μπορεί να περιγράψει πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό.