Ο 35χρονος ράπερ που συνελήφθη για κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος την Τρίτη και οφείλει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα κάθε 15 ημέρες.

Κατά την απολογία του ο ράπερ και γνωστός youtuber υποστήριξε πως η ποσότητα ναρκωτικών που βρέθηκε σε στούντιο που διατηρεί στην Καλλιθέα ήταν για προσωπική χρήση. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι ακτιβιστής της νόμιμης χρήσης κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς.

«Κάποια ψευδής δόθηκε πληροφορία για μένα, οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους. Εγώ δεν έχω παρακινήσει κανέναν να κάνει χρήση ποτέ» είπε χαρακτηριστικά μετά την έξοδό του από το κτίριο του ανακριτή, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Ο 35χρονος μέσω βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τη σύλληψή του και για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν, μεταξύ των οποίων ότι πουλά ναρκωτικά σε παιδιά Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα, ο ράπερ δηλώνει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης. «Θέλουν να σπιλώσουν το όνομά μου» είπε.

Στο μικρής διάρκειας βίντεο, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και σε όσα ειπώθηκαν εις βάρος του όταν συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Καλλιθέα. Στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα. Όπως αναφέρει ο γνωστός ράπερ, τα αεροβόλα είναι ψεύτικα και προορίζονταν για γυρίσματα.

«Θα ήθελα να σκοτώσω όποιον άνθρωπο πουλάει ναρκωτικά σε παιδάκια»

«Ένα πράγμα με έχει στεναχωρήσει, με έχει πληγώσει περισσότερο από όλα. Αυτό που γράφουν, όχι απλά ότι πουλούσα ναρκωτικά και πάλι θα με πείραζε… αλλά ναρκωτικά σε παιδάκια Γυμνασίου. Θα ήθελα να σκοτώσω όποιον άνθρωπο πουλάει ναρκωτικά σε παιδάκια, όχι να το κάνω εγώ ο ίδιος. Θα σιχαινόμουν τον ίδιο μου τον εαυτό. Ελπίζω ούτε ένας από εσάς να μην το πιστεύει αυτό το πράγμα για μένα. Και κάτι τελευταίο προς τους φίλους μου. Δεν σνομπάρω κανένα μήνυμα απλά τα μηνύματα στήριξης είναι άπειρα και σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας», αναφέρει στο βίντεο ο 35χρονος.

Τι είπε ο δικηγόρος του

Ο συνήγορος του ράπερ δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για τις κατηγορίες: «Όσον αφορά τη διακίνηση δεν υπήρχαν στοιχεία που να δικαιολογούσαν την κατηγορία. Όσον αφορά όμως τη μικροποσότητα που βρέθηκε σπίτι του, αυτή ήταν για δική του προσωπική χρήση. Οι υπόλοιπες ποσότητες που βρέθηκαν ήταν περισσότερο διακοσμητικές. Ο ίδιος είναι ακτιβιστής».