«Είμαι πολύ υπερήφανος για το γιο μου, είναι λεβέντης»

Τι δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
21:31
06/02/2013
«Είμαι πολύ υπερήφανος για το γιο μου, είναι λεβέντης»
174
loading

«Κι εγώ υπερήφανος είμαι για το γιο μου. Και του το φωνάζω κάθε φορά. Και αυτό του φωνάζουν και οι σύντροφοί του», δήλωσε στον Alpha ο πατέρας του Ανδρέα-Δημήτρη Μουρζούκου που συνελήφθη για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη και φέρεται ως ύποπτος για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς».

«Ποιος είναι πιο δυνατός; Αυτός που χτυπάει ή αυτός που αντέχει τον πόνο; Για να δούμε να απαντήσει η κοινωνία σε αυτό», διερωτήθηκε ο πατέρας του Ανδρέα-Δημήτρη.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στο παιδί του, απάντησε: «Ότι είμαι πολύ υπερήφανος, ότι είναι λεβέντης, ότι είναι όρθιος, παρά που τον χτυπάνε, παρά τους βασανισμούς, και πολλά άλλα που δεν καταλαβαίνουν κάποια ανθρωπάρια που κυκλοφορούν δίπλα μας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

174
σχόλια
 1. avatar sakis

  Με την ίδια λογική που οι αναρχικοί ληστεύουν τράπεζες με καλάσνικοφ επειδή έτσι νομίζουν ότι χτυπανε το κεφάλαιο και προσφέρουν ''κοινωνική'' δικαιοσύνη,και οι χρυσαυγητες όταν σπάνε πάγκους μικροπωλητών ή όταν δέρνουν μετανάστες επανάσταση θεωρούν ότι κάνουνε χτυπώντας την ''καύσιμη'' ύλη των καπιταλιστών και των πλουτοκρατών που είναι οι λαθρομετανάστες όπου τους εκμεταλεύονται λόγω χαμηλών μεροκαμάτων και έτσι ρίχνουν στην ανεργία πολλούς Έλληνες που δεν μπορούν να συντηρήσουν τις οικογένειες τους.Γιατί τόση υποκρισία και η βία των αναρχικών εις το όνομα μια ψευδεπίγραφης ''κοινωνικής αλληλεγγύης'' είναι ''καλη'' και η βία των χρυσαυγητών που απο την δική τους οπτική μεριά είναι το ίδιο ''επαναστατική'' και ''δίκαιη'' είναι ''ναζιστική''.
  Και οι δυο πλευρές για τις ιδέες τους παλεύουνε και θεωρούνε ότι είναι εξίσου δίκαιες και σωστές,για ποιο λόγο εσείς οι ψευτοπροοδευτικοί θεωρείται πιο ''δημοκρατική'' την βία των ακροαριστερών από την βία των ακροδεξιών αφού και οι δυο τους θεωρούν ότι παλεύουν για το καλό της κοινωνίας.
  Με την μόνη διαφορά ότι οι ακροαριστεροί έχουν ταξικό μίσος,μισώντας όποιον φοράει στολή,όποιον φοράει ράσο,όποιον δεν συμφωνεί με την ιδεολογία τους,όποιον είναι δεξιός και ακροδεξιός όπου κυνηγάνε να τον δείρουν,όποιον φοράει μπλούζα με την Ελληνική σημαία ή έχει πάνω του μια αρχαιοελληνική επιγραφή ή όποιον πουλάει ''εθνικιστικά'' βιβλία τύπου Άδωνι.Ενώ οι ακροδεξιοί έχουν φυλετικό μίσος σε όποιον διαφέρει το χρώμα τους απο το δικό τους.Το μίσος και των δυο πλευρών παραμένει ίδιο και συμπεριφέρονται το ίδιο φασιστικά σε όποιον θεωρούνε εχθρούς αλλά όμως η υποκρισία είναι ότι μόνο το ένα άκρο στην ''προοδευτική'' Ελλάδα θεωρούνε ''υποφερτό''

  1. avatar nikolakis

   απλά μπράβο σου... Και αυτοί που έχουν βαλθεί να βάζουν ταμπέλες σε όλους να δούμε πώς θα σε χαρακτηρίσουν. Απλή λογική... Είναι μπροστά μας, αλλά δε θέλουμε να τη δούμε.

   1. avatar immer da

    Ασφαλώς αδελφέ Νικόλαε ο Σάκης έχει κερδίσει προ καιρού την ταμπελίτσα του και μάλιστα επιχρυσωμένη. Άλλο πράγμα η απλή λογική και άλλο η απλοϊκή και μη την πατάς σαν χάνος.
    Η γενικότερη αγραμματοσύνη σε συσχετισμό με την κουραστική ασυνταξία και η ισοπέδωση ιδεών καθώς και η πονηρή απλοϊκή εξίσωση καταστάσεων αποτελούν πνευματικό κουτόχορτο για κάποιους που απλά διαβάζουν χωρίς να σκέφτονται.
    Ευτυχώς υπάρχουν όμως πολλοί που δεν έμειναν έκτος νυμφώνος γνώσης και αντιλαμβάνονται άμεσα τα εντός των γραφών νοούμενα.
    Κατά τας γραφάς λοιπόν ο Ιησούς εισελθών εις τον ναόν εξεδίωξε οργισμένος, τους εμπόρους χρησιμοποιώντας ΒΙΑ. Αργότερα αφού τον έσυραν μπροστά στον Καϊάφα, για να τον ανακρίνουν οι γραμματείς και οι φαρισαίοι, τον ρώτησαν ρητορικά, ( σε απλά ελληνικά) ποιος είσαι εσύ που μας υβρίζεις αμφισβητώντας ότι είμαστε οι μονοί που έχουμε το ιερό δικαίωμα να ερμηνεύουμε τις γραφές και λες ότι είσαι ο υιός του Θεού? Ο Ιησούς απάντησε (κατά Ματθαίον ευαγγέλιο 26 §64 )απλά λέγοντας «σύ είπας».
    Ενώ κατά στο Λουκά ευαγγέλιο (22 § 67-70) φαίνεται να λέει «εἶπε δὲ αὐτοῖς• ἐὰν ὑμῖν εἴπω, οὐ μὴ πιστεύσητε, ἐὰν δὲ καὶ ἐρωτήσω, οὐ μὴ ἀποκριθῆτέ μοι ἢ ἀπολύσητε.
    Και δεν απέλυσαν αυτόν οι γραμματείς και φαρισαίοι αλλά τον οδήγησαν στον ΒΙΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ δια της Σταυρώσεως.
    Με την ίδια λογική σας λοιπόν, υμείς εν Χριστώ αδελφοί εξισώνετε τη βία.
    Εάν τούτο γίνεται εκ του πονηρού, ολίγον το κακό εφόσον έχουν οι φύλακες τη γνώση. Αντιθέτως γίνεται πολλάκις επικινδυνότερο η εξίσωση της βίας να γίνεται λόγο βλακείας. και ο νοών νοείτω, ο εχων δε ώτα ακουων ακουέτω.

 2. avatar zelihovo

  Όσο θα υπάρχουν γονείς τέτοιου είδους το Ελληνικό Έθνος δεν έχει μέλλον.

 3. avatar milopita

  όσες σημαίες και να βάλετε για προφίλ, δεν έχετε ιδέα τί σημαίνει τιμή και αξιοπρέπεια

 4. avatar milopita

  Βγήκαν βραδινή βάρδια τα φασισταριά...
  Όσες σημαίες και να βάλετε μπροστά, τιμή κι αξιοπρέπεια δεν ξέρετε τί σημαίνει...

 5. avatar nikos xasapis

  εισε και λεβέντης εισε και μα, εε.. ε.. υπερήφανος !

 6. avatar giorgos

  και ο πατέρας μέσα, μήπως αυτός έσπρωξε των κανακάρη του να κάνη αυτά τα εγκλήματα??? εγώ θα έλεγα να πάνε για ανάκριση και η μπαμπάδες αλλά και η μαμάδες αυτών των καλών ``μαθητών``

 7. avatar Slugi

  ας μη γελιόμαστε. το κράτος δεν αντιμετώπισε τους τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία ως ληστές, αλλά ως ιδεολογικούς αντιπάλους. αν τους αντιμετώπιζε ως ληστές δε θα έβαζε σε λειτουργία όλο αυτόν τον μηχανισμό των πρόθυμων(πάντα) ΜΜΕ να προβάλουν το έργο του. αλλωστε, δεν έπραξε το ίδιο για τον συλληφθέντα που είχε στην κατοχή του σφαίρες, στην κηδεία του Ντερτιλή. εκείνος προστατεύθηκε δεόντως. τόσο δεόντως που το θέμα ξεχάστηκε εν μία νυκτί. επίσης δε συνελήφθη κανείς από όσους πυροβολούσαν στην κηδεία του χουντικού.το κράτος αντιμετωπίζει με ξεκαθαρίσματα τους πάσης φύσεως εχθρούς του. τους απεργούς του μετρό φρόντισε πρώτα να τους διαπομπεύσει με πλασματικά στοιχεία για τις αποδοχές τους και στη συνέχεια να τους «απενεργοποιήσει» με στρατιωτικούς νόμους. ηταν ένα μήνυμα του κράτους, ότι σε συνεργασία με τη δικαιοσύνη, το έγκλημα της διεκδίκησης θα πατάσσεται άμεσα. ηταν ένα μήνυμα του κράτους ότι σε συνεργασία με τα ΜΜΕ θα διαπομπεύει όποιον δεν κάθεται καλά. γι αυτό άλλωστε οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς ανακάλυψαν ότι ένας μουσικός είχε προσληφθεί στο μετρό ως υπεύθυνος σταθμού, ενώ ξέχασαν ότι προσλήφθηκε ένας καθηγητής ιππασίας στη Βουλή(τυχαίο).στο δια ταύτα το κράτος προσπάθει με κάθε τρόπο να τρομάξει μέχρι και τον τελευταίο πολίτη.σκεφτείται το καλά - δεν είναι δυνατό ο ληστής ενός ολοκλήρου λαού δηλαδή το κράτος να κατηγορεί τον ληστή μιας τράπεζας που σε λίγο θα είναι μισητές ακόμα και για αυτούς που συμπαθούν την σημερινή <>. κλείνοντας θα θελα να τονίσω ότι αυτό που ζούμε σήμερα είναι ένα παραμύθι και έχει και δράκο.ο μη πρόθυμος και υπάκουος πολίτης αυτόματα είναι στόχος , η παραγωγή φιλήσυχων προβάτων και το σεμνά και ταπεινά synexizetai

 8. avatar Thanos Anst

  κοιτα ρε εναν μαχητη του μαι ται...που αν τον πιασεις απο την κοτσιδα θα φερει τρεις σβουρες..τραγικος πα-τερας τραγικος και ο γιος..στη στενη παντως τοσο που θα κατσει μπορει να δειρει οσους θελει!!

 9. avatar joanna

  Κύριε Πατέρα
  Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα
  Δηλαδή:τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση
  "Όταν ήμουν παιδί, προσευχόμουν στο Θεό για ένα ποδήλατο. Μετά κατάλαβα ότι ο Θεός δεν δουλεύει έτσι, γι’ αυτό έκλεψα ένα ποδήλατο και προσευχήθηκα στο Θεό για να με συγχωρήσει."

  1. avatar George Tzelepis

   Τα είπες όλα. Μπράβο.

 10. avatar isidoros

  θράσος που έχουν μερικοί άνθρωποι...θα στρώσουν όμως μέσα...

 11. avatar kek

  ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ !
  ΑΥΤΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΟΧΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...

 12. avatar kek

  Εισαι περηφανος που ο γιοκας σου σκοτωσε με τη παρεα του εναν ανθρωπο στη Παρο βρε ανεκδιηγητε πατερα ??

  1. avatar milopita

   η ευκολία με την οποία βγάζεις συμπεράσματα, φανερώνει ότι, όπως όλα τα καλά φασιστάκια, είσαι παιδί της Ασφάλειας...
   Εγέρθητι (σιγά μη φάτε το κεφάλι σας στο τέλος....)

   1. avatar ax_koula

    Είσαι και πολύ ...μηλόπιτα!

 13. avatar numa numa

  Μερικοί αντί να μιλάνε καλύτερα να μασάνε...
  Όλοι οι γονείς των "παιδιών" που μίλησαν δημόσια μοιάζουν να έχουν το ακαταλόγιστο ή να είναι άτομα μειωμένης αντίληψης. Τι δεν καταλαβαίνουν? Βέβαια στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αφελείς. Το σχέδιο είναι με τις συνεχείς αναφορές σε "οικείες", "ανθρώπινες" ιδιότητες των "παιδιών" (η καραμέλα) να λειανθούν οι γωνίες, να ξεχάσει η κοινή γνώμη των ηλ...ν μικροαστών και των λούμπεν ότι το βασικό θέμα δεν "η ανθρώπινη διάσταση" των δραστών αλλά ότι κατηγορούνται για δύο πολύ βαριά εγκλήματα: ένοπλη ληστεία και συμμετοχή σε τρομοκρατική δράση. Όλα τα άλλα είναι σκόνη στα μάτια σε μία χώρα που έχει κακομάθει να πολιτεύεται, να δικάζει και να ζει μέσα από τηλεοπτικά παράθυρα.

 14. avatar dionisakis

  τελικά έχουν χάσει και οι λέξεις το νόημά τους με αυτούς τους θολοκουλτουριαρέους... Ο ληστής λέγεται αγωνιστής, ο δολοφόνος μαχητής, ο απαγωγέας ακτιβιστής... Πιο παλιά πάντως λεβέντης λέγονταν αυτός που δουλεύει τίμια για να στηρίξει την οικογένειά του ή τις σπουδές του, λεβέντης ήταν αυτός που είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει τον άλλο, έστω και αν ο ίδιος χάνει κάτι, λεβέντης ήταν αυτός που στέκεται δίπλα στην οικογένειά του, τη σέβεται, τη στηρίζει κ τη βοηθά, αυτός που δεν δίνει ποτέ αφορμή να συζητηθεί άσχημα το όνομα το δικό του ή του πατέρα του. Λεβέντης είναι αυτός που παλεύει για τη ζωή, τη δική του, της κοπελιάς ή της γυναίκας του, των παιδιών του, αυτός που σκέπτεται να ξοδέψει το ελάχιστο, προκειμένου να προσφέρει όσο πιο πολλά μπορεί.

 15. avatar Andreas

  Και κατι ακομα ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
  Γιατι τους μπουζουριασανε και ΚΑΛΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!
  Απο εκει και περα βλπεω πολλους εδω ,μαλλον νεους να τους υμνουν και να λενε *χτυπατε εμεις ορθιοι ειμαστε κι αντεχουμε* οπως και το πανω που κρατουσαν τα αμουστακα αυτα σχολειαροπαιδια!
  Σχολειαροπαιδια λεω επειδη μονο κατι τετοιοι αφελεις νεοι νομιζουν απο τις ταινιες πως ο....πονος ειναι κατι που σε κανει να τον ξεπερνας. Να σηκωνεσαι παντα ορθιος!
  Στην εποχη μου, στα νειατα μου, στην Χουντα λοιπον, οταν ελεγες πως ησουν ορθιος , σου λεγαν οι αλλοι *ε δεν σε χτυπησαν καθολου*. Για να δειξω δηλαδη τι λεει αυτος ο κατα τ αλλα αναρχικος πατερας;
  Γιατι στην Μπουμπουλινας ακομα θυμαμαι να ειδα ανθρωπο που *εκανε την καμπανα*. Κι οσοι δεν ξερουν ας σκεφτουν τα ποδια δεμενα στο ταβανι και το σωμα κατω! Τιποτε αλλο!
  Αλλα γι αυτο λεω ΑΤΙΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!
  Τελειωνω εδω, διαβασα υμνους εδω για τους.....αντιστασιακους και μου ρθε να ξερασω!

 16. avatar kek

  ΙΔΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΣ !

 17. avatar kek

  Να χαρεις οπως αγαπας το "λεβεντη" σου στα μπουντρουμια!!
  Αυτο του αξιζει ! Να μη ξεχνας να του πηγαινες τσιγαρα !! [..]

 18. avatar Nicholas

  Με τέτοιους πατεράδες,,,,που είναι περήφανοι για το έγκλημα του κανακάρη τους,,,, προοπτική να έχει αυτή η χώρα?
  Αλήθεια ο πατέρας του επαναστάτη τι δουλειά κάνει? που ζει? τι εξοχικό έχει? τι πολυτελές αυτοκίνητο οδηγάει?
  Πάντως...άξιο λόγου ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απ αυτούς δεν κατοικούσε σε λαϊκή γειτονιά και οι γονείς του να ήταν φτωχοί.
  Τυχαίο? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

  1. avatar Defender

   Nicholas . Να σαι σίγουρος ότι υπάρχουν παρόμοιοι πατεράδες λαϊκοί η όχι και από την πλευρά του εθνικισμού/φασισμού που είναι υπερήφανοι όταν οι κανακάρηδες τους μαχαιρώνουν μετανάστες η πλακώνουν αριστερούς κλπ. Τα άκρα είναι πάντα επικίνδυνα και μου κάνει εντύπωση πως εσύ και οι όμοιοι σου που έχετε ασπαστεί τον εθνικοσοσιαλισμό/ναζισμό της XA δεν καταλαβαίνετε ότι και εσείς είστε δοσμένοι σε μια σε "ακραία" ιδεολογία με ροπή προς την εγκληματικότητα. Προτού λοιπόν αναλωθείτε με πάθος στην κατακεραυνωση τον "αναρχικών εγκληματιών" στα σχόλια σας , θα πρότεινα να βγάλετε και "το δοκάρι που υπάρχει στο μάτι σας" και να σκεφτείτε τους "εγκληματίες" που εκκολάπτει και η δική σας ακροδεξιά ιδεολογία. Κανονικά εσείς οι ακραίοι δεν θα έπρεπε να φωνάζετε σε τέτοια θέματα. Αλλά ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα τον ακραίων (αριστερών η δεξιών) ήταν πάντα η έλλειψη ευθυκρισίας, λογικής και αυτογνωσίας.

 19. avatar Σπυρίδων

  Πάλι καλά που τον πρόλαβε η αστυνομία προτού φάει κανέναν αθώο πολίτη.

  1. avatar barcapanos777

   με τόσο καλό μαι ται που κζερεί

 20. avatar Andreas

  Βρε αφηστε τωρα τον...θερμο αερα που εξαγεται εκ του μερους που βρισκεται οπισθεν, περι περηφανειας και μαι ται (εγω ξερω ενα ποτο μαι ται παντως κοκτειλ ειναι νομιζω;) και αλλα τετοια και να μαθεις το παιδι σου να ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ αλλα καπου ο πολυ θερμος αερας του....ξερανε το μακρυ μαλι του!
  Γιατι καλη η αναρχια και μερικα μην πω που αμολανε μερικοι απο κατω,αλλα ξερετε νεαροι μου με τα συνθηματα, στην αναρχια ΔΕ χρησιμοποιεις το διαδικτυο, οπως ΟΛΟΙ για να γραφεις απλα.....σλογκαν!
  Τωρα λεει εγω εμαθα τον γιο μου να σκυβει το κεφαλι; ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ! Επρεπε να του μαθω κι εγω μαι ται να παει να βρει ενα οπλο και οπου βρει να ληστευει κοσμο! Α και να παιρνει μετα *επανασταστης του οπισθεν εξερχομενου θερμου αερος* να το πω ετσι, και εναν ΑΟΠΛΟ ΣΑΝ ΟΜΗΡΟ;
  ΓΙΑΤΙ Ο ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΤ ΛΕΕΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣ ΞΑΘΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ *ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣΤΕ*. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝ ΑΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ! ΦΟΡΑΕΙ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΩΤΣΕΖΟΣ!
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΜΑΓΚΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΚΙ ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΓΠΗΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΞΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ...ΠΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ;
  ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΣΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!
  Υ.Γ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΑΝΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ...ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΗΝΥΓΑΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ! ΕΨΑΧΝΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΑΝ....ΨΕΓΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ! ΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΜΑΙ ΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΒΙΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΩΡΠΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

  1. avatar Κωστας Μ.

   Αντρέα κι εγώ δεν συμφωνώ με την πράξη αυτών των αναρχικών νεαρών αλλά ...
   έχεις σκεφτεί ότι πιθανόν {πολύ πιο σύντομα απ'ότι φανταζόμαστε } ,
   μπορεί ο επαναστατημένος Ελληνικός λαός να τους... αποφυλακίσει ?
   ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ...και η Ιστορία είναι γεμάτη απο ανατροπές...

   1. avatar Andreas

    Ακουσε Κωστα, θα σου τα πω εγω ο παππους αυτα που ρωτας;
    Αλλο πραγαμ ενας ξεσηκωνος του λαου, αλλο πραγμα ενας Ροκκος Χοιδας που αφυπνιζε τον λαο, αλλο πραγαμ οι διαφωτιστες που πηγαιαναν μονοι (ΧΩΡΙΣ οπλα) στα χωραφια να ξυπνησουν τους δουλους εργατες κλπ..
    αλλο πραγμα μια Γαλλικη Επανασταση κι αλλο πραγμα το να βαζουμε στον ιδιο ντοραβ ολο τον λαο με αυτα τα παιδια που πηραν τα οπλα και μαλιστα και ομηρο κλπ!
    Ξαναλεω λοιπον η αναρχια ποτε δε χρησιμοποιουσε ουτε καν αυτα τα μαι ται για να αλλαξει το συστημα.
    Ολα παιζονται και μπορει να τους ελευθερωσει. ΜΠΟΡΕΙ να τους κανει και ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ μετα. Γιατι οχι; Σαμπως εμεις δεν πονεσαμε στο Πολυτεχνειο και την Χουντα για να βγουν μετα μερικες [..] να το παιζουν...αντιστασιακοι;Και να γινονται βουλευτες κλπ;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει