Η Γεωργία Μιχαηλίδη η μητέρα του φερόμενου ως «τοξοβόλου» και ύποπτου για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», Γιάννη Μιχαηλίδη, αποκάλυψε τις στιγμές που έζησε όταν είδε τον γιο της μετά τη σύλληψη.

«Τον είδα αγνώριστο. Εάν τον έβλεπα στον δρόμο δεν θα τον αναγνώριζα. Το χειρότερο ήταν ότι δεν μπορούσα να αγκαλιάσω το παιδί μου. Τον είχαν δεμένο στην καρέκλα, σε ένα δωμάτιο τυφλό, μα 40 αστυνομικούς της αντιτρομοκρατικής ».

«Για ποιο λόγο είδα το παιδί μου δεμένο και κακοποιημένο στην καρέκλα; Για ποιο λόγο να μην μπορώ να αγκαλιάσω το παιδί μου;», αναρωτιέται.

Η μητέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη καταγγέλλει ότι ο γιος της της αποκάλυψε πως του είχαν πετάξει ένα μαύρο μπουφάν στο κεφάλι και τον χτυπούσαν μέσα στο κρατητήριο, χωρίς να αντιλαμβάνεται για πόσες ώρες.

«Την τελευταία διετία που ήταν με ένταλμα σύλληψης δεν τον είχα δει. Ωστόσο, με καναδύο τηλεφωνήματα καταλάβαινα ότι ήταν εντάξει, αλλά ότι περνούσε δύσκολα», αναφέρει η κ. Μιχαηλίδη.

Πρόσθεσε δε, ότι δεν ήξερε που έβρισκε τα χρήματα για να επιβιώσει ο γιος της. «Ξέρω μόνο ότι τα παιδιά αυτά έχουν αλληλεγγύη και το ένα στηρίζει το άλλο».

«Είμαι πολύ καλά, είμαι αγωνιστής, στέκομαι. Δεν θέλω τη θυματοποίησή μου», είπε στην μητέρα του ο Γιάννης Μιχαηλίδη.