Χτυπούσε 13χρονη και την ανάγκαζε να ζητιανεύει

Συνελήφθη ένας 29χρονος στην Κέρκυρα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
0:40
27/07/2012
Χτυπούσε 13χρονη και την ανάγκαζε να ζητιανεύει
3
loading

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 29χρονος, ο οποίος προωθούσε 13χρονη στην επαιτεία κατ’ εξακολούθηση, ενώ της προκαλούσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας σε βάρος του 29χρονου αφορά το κακουργηματικού χαρακτήρα αδίκημα της εμπορίας ανήλικης και της πρόκλησης κατ΄ επανάληψη απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Όπως καταγγέλθηκε, ο 29χρονος από τον Φεβρουάριο του 2011 με την χρήση βίας, εκμεταλλευόμενος πρόβλημα υγείας της 38χρονης μητέρας της 13χρονης, την προώθησε στην επαιτεία μεταφέροντας την σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Άρτας, Ιωαννίνων και Φιλιππιάδας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 29χρονος καρπώνονταν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που κέρδιζε η 13χρονη επαιτώντας και κατ΄ επανάληψη τις είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες.
Ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή Κέρκυρας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar laros

    Ελληνας ;

  2. avatar giannis

    αυτός είναι αρωστος.ας παι τώρα μέσα να δούμε τη θα πι τους υπολιπους συγκρατούμενους εκη μέσα.να ξέρι πως εκη η περισοτερη έχουν παιδιά κ κόρες 13 χρόνων που έχουν να της δουν 10 χρόνια.να δούμε τη θα πι κ σε εκινους τους πατέρες.

  3. avatar Λιβελούλα

    Ελπίζω στη φυλακή να ζητιανεύει για ένα ξεροκόμματο!!! Αναίσθητα κτήνη!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει