Δέκα αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανοί, έπεσαν στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών και Κρυσταλλοπηγής για διακίνηση παράνομων μεταναστών και κατοχή όπλων. Οι αστυνομικοί που πήραν μέρος στην επιχείρηση παρουσιάστηκαν στον 27χρονο που θεωρείται εγκέφαλος της οργάνωσης ως διαθέσιμοι οδηγοί για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από περιοχή της Φλώρινας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας έναντι του ποσού των 100 ευρώ για κάθε άτομο.

Έτσι μετέφεραν χθες τα ξημερώματα εννέα λαθρομετανάστες από το Σκλήθρο Φλώρινας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και μόλις τους παρέδωσαν στον οργανωτή της μεταφοράς, τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 520 ευρώ, δύο βιβλιάρια καταθέσεων, ένα πιστόλι κρότου-λάμψης με 26 φυσίγγια, ένα αεροβόλο όπλο με 465 φυσίγγια, συσκευή ενδοεπικοινωνίας, εκκενωτή ηλεκτρικού ρεύματος, κιάλια, περούκα, γάντια, κουκούλες και διάφορα μαχαίρια. Οι δράστες και ο οργανωτής παραπέμπονται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας και για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση.