Επειδή κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα πότε ακριβώς θα διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές, υπάρχουν εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί που αναζητούν από τώρα εκλογική περιφέρεια στην οποία θα κατέλθουν όποτε κι αν στηθούν οι κάλπες. Ένα από τα στελέχη της κυβέρνησης που προβαίνουν στις απαραίτητες κινήσεις προλειαίνοντας το έδαφος είναι σύμφωνα με πληροφορίες η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η 33χρονη πολιτικός μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στην Β’ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που μεσούσης της Μεγάλης Εβδομάδας προγραμμάτισε να επισκεφθεί τον καταυλισμό σεισμοπλήκτων της Νίκαιας, που βρίσκεται πίσω από το τοπικό κρατικό νοσοκομείο. Θυμίζουμε ότι η Β’ Πειραιά βγάζει 8 βουλευτές, εκ των οποίων αυτή τη στιγμή δύο έχουν περιέλθει στη Νέα Δημοκρατία, τρεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, και από μια έχουν το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ25. Όσον αφορά μάλιστα τους κυβερνητικούς βουλευτές, που θα είναι επί της ουσίας και οι κύριοι αντίπαλοί της προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στο επόμενο Κοινοβούλιο, τον θώκο κατέχουν αυτή τη στιγμή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο πολύπειρος Γιάννης Τραγάκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.