Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, έχασε τη ζωή από τον κορονοϊό. Είχε διατελέσει βουλευτής από το 1981 έως και το 1989. Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο Αναστάσιος Παπαδόπουλος, δικηγόρος στο επάγγελμα και πρώην πρόεδρος του Νοσοκομείου Σερρών, κατέληξε λόγω επιπλοκών από τον ιό.

Για τον θάνατο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, ο Γραμματέας της Ν.Ε. Σερρών του ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τρέντσιος, αναφέρει: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Αναστάσιου (Τάσου) Παπαδόπουλου. Ο Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε Βουλευτής ΠΑΣΟΚ για δύο συνεχόμενες θητείες, εξαιρετικός επιστήμονας δικηγόρος, με ήθος και αρχές.

Παρέμεινε ενεργός στα κοινωνικά και πολιτικά προβλήματα του τόπου μέχρι το τέλος. Χάσαμε έναν πραγματικό σύντροφο και αγωνιστή της παράταξης. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Αναστάσιου (Τάσου) Παπαδόπουλου. Ο Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε…

Δημοσιεύτηκε από Κίνημα Αλλαγής Ν.Ε. Σερρών στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

«Έφυγε σήμερα από την ζωή ο σύντροφος και φίλος τ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παπαδόπουλος Αναστάσιος. Συμβολισμός της αξιοπρέπειας, της συνέπειας και της αγωνιστικότητας. Μεγάλη απώλεια ,με σεβασμό θα τον θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι σύντροφε Τάσο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», υποστηρίζει σε μήνυμά του ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Τζελέπης.

Έφυγε σήμερα από την ζωή ο σύντροφος και φίλος τ. βουλευτής ΠΑΣΟΚ Παπαδόπουλος Αναστάσιος.Συμβολισμός της…

Δημοσιεύτηκε από Mixalis Tzelepis στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου, έγραψε στο Facebook για την απώλεια του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ: «Ο αείμνηστος πλέον συνάδελφος Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε ακούραστος θεράπων της νομικής επιστήμης , που τόσο πολύ αγάπησε. Άξιος συνάδελφος, αυτοδημιούργητος και αγαπητός σε όλους.

Υπηρέτησε το Νομό από τη θέση του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και λατρεύτηκε από τον κόσμο. Ουδέποτε αμφισβητήθηκε το ήθος και η εντιμότητά του .Έφυγε όρθιος και περήφανος , γιατί έτσι ήταν ο Τάσος, μαχητής.

Εμείς όλοι που πορευτήκαμε μαζί του τόσο στην πολιτική όσο και στη δικηγορία θα τον θυμόμαστε για τον σεβασμό, που ενέπνεε ο λόγος και η προσωπικότητά του. Για τη σοβαρότητα και την ευγένειά του. Για το πάθος του για τη ζωή και τους αγώνες του για την δημοκρατία. Αιωνία του η μνήμη».

Ο αείμνηστος πλέον συνάδελφος Τάσος Παπαδόπουλος υπήρξε ακούραστος θεράπων της νομικής επιστήμης , που τόσο πολύ…

Δημοσιεύτηκε από παναγιώτης καρίπογλου στις Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020