Ο υποψήφιος της «Πελοποννησιακής Ένωσης» Γιάννης Μανώλης καταγγέλλει παράβαση της νομοθεσίας στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την «Πελοποννησιακή Ενωση», Γιάννης Μανώλης, με γραπτή δήλωσή του κάνει λόγο για παράβαση της νομοθεσίας στο ψηφοδέλτιο του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, λέγοντας ότι στον συνδυασμό της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας συμπεριλαμβάνεται κατά παράβαση του άρθρου 117 του ν. 3850/2010, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, «που μόνο τον τελευταίο χρόνο έλαβε από αναθέσεις έργων της Περιφέρειας 230.838 ευρώ από τον Τατούλη, την ώρα που σύμφωνα με τη νομοθεσία η ανάθεση έργων για υποψηφίους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ ετησίως».

Ο κ. Μανώλης υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι, «την ίδια ώρα που το “Τατουλιστάν” και όσοι το υποστηρίζουν με μεθόδους πολιτικής μαφίας και Καμόρας εκβίαζαν την απόσυρση υποψηφίων από αντίπαλα ψηφοδέλτια, προωθούσαν και ήδη συμπεριλαμβάνουν στις λίστες τους υποψήφιους που παραβιάζουν τη νομοθεσία του Καλλικράτη (άρθρο 117 του ν. 3850/2010), και εγείρουν μείζονα ηθικά ζητήματα».

Τέλος, τονίζει πως «σε συνδυασμό με όσα έχουν καταγγελθεί από τον Τύπο και όχι μόνο, και αυτά που θα αναδειχθούν τις επόμενες μέρες για τη διοίκηση Τατούλη, αποδεικνύεται ότι ο απερχόμενος περιφερειάρχης λειτουργεί ως “Τατούλης ο Μεγαλοπρεπής”, πέρα και πάνω από τους νόμους και τους ηθικούς κανόνες».