Το ζήτημα του εγκλωβισμού 70 και πλέον συμπολιτών μας σε αεροδρόμιο του Λονδίνου επί τέσσερις ημέρες τώρα, θίγει ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, εγκαλώντας την κυβέρνηση.

Ο κ. Σπίρτζης αναφέρει ότι έλαβε ένα e-mail «από μία νέα Ελληνίδα, από τους δεκάδες εγκλωβισμένους στο αεροδρόμιο του Λονδίνου», που τον ενημέρωσε ότι από την Τρίτη, 200, περίπου, συμπατριώτες μας βρίσκονταν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψουν στην Ελλάδα, εκ των οποίων πάνω από 70 δεν έχουν την δυνατότητα να φύγουν από το αεροδρόμιο, καθώς έχουν ξενοικιάσει το σπίτι τους, έχουν παραιτηθεί από τη δουλειά τους ή έχουν απολυθεί.

«Ντροπή! Αναζητείται κυβερνητικό στέλεχος με ίχνος ευαισθησίας. Αναζητείται ένας υπουργός με στοιχειώδη υπευθυνότητα… Αναζητείται το αποτελεσματικό επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη, όχι στην επικοινωνία αλλά στα προβλήματα των Ελλήνων. 4 ημέρες εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, πάνω από 70 συμπολίτες μας. Κύριοι της κυβέρνησης αν τα παιδιά σας, οι γονείς σας ή οι οικείοι σας ζούσαν αυτό το δράμα, μέσα στην κρίση του κορονοϊού πως θα ενεργούσατε;», αναφέρει ο κ. Σπίρτζης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.