«Χυδαία ανάρτηση» του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, η οποία καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα «να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες».

Ειδικότερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ώρες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου, επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας, την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη με όλες της τις δυνάμεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες. Αν δεν τις αποδοκιμάσει, σημαίνει ότι τις υιοθετεί. Αυτές τις κρίσιμες στιγμές χρειάζεται ενότητα κι ομοψυχία κι όχι μίσος και χυδαιότητα. Αλλά κάποιοι, όπως και στο παρελθόν, ποντάρουν στον πόνο μήπως κερδίσουν πολιτικούς πόντους. Ούτε ντράπηκαν, ούτε ντρέπονται!».

Σημειώνεται πως ο κ. Κούλογλου ανήρτησε στο twitter ένα σκίτσο, στο οποίο – με αφορμή τη ρύθμιση για τη μείωση μισθών– ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές του σημειώνει «μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@@@σω». Η ανάρτηση του Στέλιου Κούλογλου: