Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου αναμένεται να πάρει σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του Κοινοβουλίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου, μετά και τη χθεσινή ψήφιση της τροπολογίας βάσει της οποίας επί της ουσίας δεν υποβιβάζονται οι ομάδες του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, επιθυμεί να μη διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα αλλά ενδεχομένως να υπάρξει μια πρόσκαιρη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση στα αρμόδια όργανα για τις δύο ομάδες που φέρεται να συμπλέουν ιδιοκτησιακά.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να πάρει το λόγο γύρω στις 18:00 το απόγευμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης των σχεδίων νόμου του υπουργείου Εσωτερικών περί κύρωσης της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ σχετικά με τα προξενικά προνόμια και ασυλίες καθώς επίσης και της κύρωσης πρωτοκόλλου τροποποίησης της συμφωνίας αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Παράλληλα το λόγο θα λάβει όπως μαθαίνουμε και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας που θα αναφερθεί βέβαια και στο συγκεκριμένο ζήτημα.