Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγούνται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές που συνελήφθησαν από το πρωί.

Κατά την έξοδό τους από τη ΓΑΔΑ, συνοδευόμενοι από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής και των ΕΚΑΜ, φώναζαν συνθήματα όπως «Δεν μας πτοεί τίποτα, ζήτω η Ελλάδα».

Στα δικαστήρια βρίσκονται εδώ και ώρα η σύζυγος και η κόρη του κ. Μιχαλολιάκου.

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής μεταφέρεται με τζιπάκια της Αντιτρομοκρατικής ενώ στα δικαστήρια τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

«Δεν μας λυγίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε, ακολουθώντας με τον ίδιο τρόπο, πίσω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Ηλίας Κασιδιάρης. «Και το βράδυ να φάτε μνημόνιο, δεν θα έχει τίποτα άλλο η κατσαρόλα με το σόου που κάνετε!» είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος.

Με ύβρεις και απειλές βγήκαν, δεμένοι με χειροπέδες, και οι υπόλοιποι συλληφθέντες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στα οχήματα, τα οποία τους μετέφεραν στην Ευελπίδων.

Από το κτίριο της ΓΑΔΑ έφυγαν για την Ευελπίδων μόνο οι συλληφθέντες βουλευτές. Πρόκειται για τους Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Λαγό, Ηλία Παναγιώταρο και Νίκο Μίχο, ενώ καταζητείται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Χρήστος Παππάς.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται πρώτα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, και στη συνέχεια στον αρμόδιο ανακριτή. Ομάδα εισαγγελέων θα ασκήσουν τη δίωξη κατά των συλληφθέντων βουλευτών.