Για προσπάθεια στοχοποίησης όσων αντιδρούν στην εγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων σε περιοχές της χώρας κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Το κόμμα επισημαίνει ότι οι προσπάθειες θα πέσουν στο κενό και εκφράζει τη συμπαράστασή του σε Έλληνες που αγωνίζονται για μια καλύτερη Ελλάδα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον η πρόθεση ορισμένων να στοχοποιήσουν ως “ρατσιστές” όλους εκείνους τους Έλληνες πολίτες που θέλουν να “χαλάσουν” την… αναγκαστική και “υπέροχη” συμβίωση του Ελληνικού λαού με τις 74 φυλές του κόσμου που καταφθάνουν κάθε μέρα στην πατρίδα μας!

Οι προθέσεις αυτές για στοχοποίηση Ελλήνων πολιτών που απλά εκφράζουν την αγωνία τους για το μέλλον της πατρίδας τους, των ίδιων και των οικογενειών τους, θα πέσουν στο κενό! Η Ελληνική Λύση στέκεται δίπλα στους Έλληνες που αγωνίζονται για μία καλύτερη Ελλάδα που θα μπορεί να θρέψει τα παιδιά της, που θα μπορεί να μεγαλουργήσει και δε θα αποτελεί στον παγκόσμιο χάρτη την “αποθήκη ψυχών” που θέλησαν να φτιάξουν οι δήθεν “φίλοι” μας για να αποφύγουν τις δικές τους μεγάλες ευθύνες!».