Για τη βουλευτική της σύνταξη, για το ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν βουλευτής αλλά και για θέατρο, την Ειρήνη Καζαριάν και τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε η Νόρα Κατσέλη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Έπαιρνα μια πάρα πολύ μεγάλη βουλευτική σύνταξη, καλώς ή κακώς αυτή ήταν η σύνταξη που παίρνανε, τώρα παίρνω 640 ευρώ και δεν το πιστεύει και κανένας, αλλά έτσι είναι. Δεν μου φτάνουν αυτά τα λεφτά» είπε η Νόρα Κατσέλη για τη βουλευτική της σύνταξη.

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του οποίου ήταν βουλευτής είπε: «Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν είμαι ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορείς να σέρνεις έναν χώρο του 48%. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχής όταν γίνεται ένας χώρος του 6%».

Ερωτηθείσα για την Ειρήνη Καζαριάν απάντησε: «Ποια είναι η Ειρήνη Καζαριάν; Δεν έχει κάνει θέατρο ποτέ; Και θα πάει να μάθει θέατρο από τον Ίψεν; Μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί δεν είναι μια απλή ιστορία το θέατρο. Πρέπει να σπουδάσεις και κάτι, δεν γίνεται να πηγαίνουν όλοι οι ατάλαντοι και αμόρφωτοι. Δεν φταίει η κοπέλα, αυτοί που τη διάλεξαν φταίνε. Προφανώς η κοπέλα δεν θα ήξερε και τον Ίψεν».

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή ανέφερε: «Θα έπαιζα με τον Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο, γιατί όχι; Αυτοί που τον σνομπάρουν κακώς κάνουν και τον σνομπάρουν και είναι ντροπή αυτό που έγινε. Ταλέντο θα πει να μαζεύεις κόσμο, να σε πιστεύει ο κόσμος, να σε αγαπάει ο κόσμος και να σε ακολουθεί. Και τον Μάρκο τον ακολουθεί ο κόσμος. Κάποιους άλλους που έκαναν κριτική δεν τους ακολουθεί κανένας πια».