Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου σημειώθηκε ένα «θερμό» επεισόδιο ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διαφωνία ανάμεσα στους δύο ξεκίνησε μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης του Αλέξη Τσίπρα και το επίκεντρό της βρέθηκε το αν υπήρχε ατζέντα στη συνεδρίαση. «Και τι να πούμε; Με ποια ατζέντα θα συζητήσουμε αφού δεν υπάρχει ατζέντα;», είπε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, ο οποίος εμφανίστηκε ενοχλημένος για το γεγονός ότι πριν από τη συνεδρίαση διέρρευσαν τα ονόματα για το νέο προεδρείο και τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην αίθουσα της συνεδρίασης προκλήθηκε αναστάτωση και θόρυβος με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά εκνευρισμένος: «Άντε μην τα πάρω στο κρανίο! και ατζέντα έχουμε και πρόγραμμα!».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γκρίνιες υπήρχαν στη συνεδρίαση και από βουλευτές της επαρχίας για τον κανόνα του κόμματος περί παραχώρησης του ενός από τους δύο επιστημονικούς συνεργάτες που δικαιούνται, στο κόμμα, αλλά και για το ποσοστό της βουλευτικής αποζημίωσης που καλούνται να επιστρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ.