Γεμάτη ήταν η χθεσινή μέρα με την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης αλλά και τις τελετές παράδοσης παραλαβής των υπουργείων και τις παραδόσεις των χαρτοφυλακίων από τους απερχόμενους στους νέους υπουργούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου με τα παραλειπόμενα της χθεσινής μέρας, αφού οι τεχνικοί του Υπουργείου Εργασίας έκαναν πρώτα τον καθιερωμένο έλεγχο για κοριούς στα γραφεία των υπουργών, πριν αναλάβει η νέα ηγεσία, τότε τα νέα στελέχη μπήκαν ώστε να εγκατασταθούν.

Μετά λοιπόν και το περιστατικό στο Μέγαρο Μαξίμου και τις κλειδωμένες πόρτες που προξένησε μία μικρή αναστάτωση (μέχρι να βρεθεί ο άνθρωπος που είχε τα κλειδιά), ήρθε και άλλο ένα που σχολιάστηκε.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, τα νέα στελέχη του υπουργείου έμειναν έκπληκτα όταν δεν βρήκαν μπαταρίες για να βάλουν στα κοντρόλ των air condition, κάτι που τους προξένησε πρόβλημα μιας και η θερμοκρασία άγγιξε τους 37 βαθμούς. Εκτός όμως από αυτό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΕΤ, σε μερικούς υπολογιστές έλειπαν τα ποντίκια.