Εκτός κόμματος έθεσε εαυτόν ο Άκης Τσοχατζόπουλος με ανακοίνωσή του. Μεταξύ άλλων, το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι θεωρεί λανθασμένη την απόφαση της επιτροπής Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ για παραπομπή του στην επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος. «Η διαδρομή μου είναι κρυστάλλινη και για να μην επιβαρύνω άλλο το κόμμα ζητώ την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας μέχρι να λάμψει η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Η Επιτροπή Διαφάνειας του ΠΑΣΟΚ αφού εξέτασε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, δηλώσεις «πόθεν έσχες» και αφού κάλεσε τον Άκη Τσοχατζόπουλο προκειμένου να παράσχει διευκρινήσεις, αποφάσισε ομόφωνα την παραπομπή της υπόθεσης του πρώην υπουργού στην επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος. Επίσης εισηγήθηκε την αναστολή της ιδιότητας του μέλους του ΠΑΣΟΚ για τον κ. Τσοχατζόπουλο, χωρίς, όπως αναφέρεται, αυτό να συναρτάται με τη νομική πλευρά της υπόθεσης και προδικάζει την κατάλυση της δικαστικής διερεύνησης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.