Δούρου: Θα κλείσουμε το δρόμο σε αυτούς που εκπροσωπούν το παλιό

Το απολογιστικό έργο της θητείας της παρουσίασε η περιφερειάρχης Αττικής


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23:06
13/03/2019
Δούρου: Θα κλείσουμε το δρόμο σε αυτούς που εκπροσωπούν το παλιό
44
loading

Άξονες της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής αποτέλεσαν «η χρηστή διαχείριση των δημόσιων αγαθών και πόρων, η διαφάνεια και η υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου παρουσιάζοντας το απολογιστικό έργο της 5ετούς θητείας της στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, απόψε σε εκδήλωση στο ΕΒΕΑ.

«Δεν πρόκειται για απλή άθροιση έργων αλλά για μια αναλυτική και τεκμηριωμένη παρουσίαση της πολυεπίπεδης συλλογικής δουλειάς, που κάνουμε, με επικεφαλής την Ερμίνα Κυπριανίδου, στους 8 δήμους του Κεντρικού Τομέα» τόνισε ανοίγοντας την εκδήλωση η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, παρουσία του πρόεδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, των υπουργών Αλ. Φλαμπουράρη, Θ. Φωτίου κ.α.

Μια δουλειά με μετρήσιμα αποτελέσματα, συνέχισε η κ. Δούρου αναφερόμενη στο Πεδίο του Άρεως, στο νέο Ψηφιακό Μουσείο της Ακρόπολης, στις εκδηλώσεις της «Αθήνας Ελεύθερης», στην αποκατάσταση του Λυκαβηττού, στα έργα υποδομών, αντιπλημμυρικών, αστικών αναπλάσεων «που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια…».

«Όλα αυτά υλοποιούνται τα τελευταία 4.5 χρόνια» σημείωσε για τα έργα στους δήμους του Κεντρικού Τομέα, όπως «άλλωστε και σε όλη την Αττική, όπου 327 εργοτάξια δίνουν δουλειά σε συμπολίτες μας και τονώνουν τις τοπικές αγορές» πρόσθεσε.

Η κ. Δούρου επισήμανε ότι η διοίκηση της «Δύναμης Ζωής» υπέγραψε το 2014 με τους πολίτες ένα σύμφωνο αξιοπρέπειας για έναν διμέτωπο αγώνα. Αυτόν για την αλλαγή του ηθικού υποδείγματος άσκησης διοίκησης, και ενός αγώνα διαρκείας για να «καλύψουμε τις χαμένες δεκαετίες σε κρίσιμα έργα υποδομών». Έργα, πρόσθεσε «που έπρεπε να είχαν κάνει οι σημερινοί τιμητές μας, εκείνοι που μας ρίχνουν λάσπη, όπως π.χ. κατηγορώντας μας για δήθεν φωτογραφικό διαγωνισμό για το μεγάλο έργο οδικής ασφάλειας. Έργο για το οποίο δικαιωθήκαμε πλήρως από το Διοικητικό Εφετείο, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό η συκοφαντική επίθεση των πολιτικών μας αντιπάλων, οι οποίοι έχουν σήμερα το θράσος να ζητούν να ξαναπάρουν τα ηνία», υπογράμμισε προσθέτοντας: «Πιστεύοντας ότι οι πολίτες είναι λωτοφάγοι και έχουν ξεχάσει, ποιοι μπάζωσαν τα ρέματα έλεγχαν τις πολεοδομίες, έδωσαν το πράσινο φως για τα αυθαίρετα, ποιοι στήριξαν ένα στρεβλό, κοινωνικά ταξικό και περιβαλλοντικά επικίνδυνο μοντέλο ανάπτυξης, οδηγώντας την πατρίδα σε χρεοκοπία».

Η περιφερειάρχης έστειλε το δικό της μήνυμα στους πολιτικούς της αντιπάλους με το κλείσιμο της τοποθέτησης της, λέγοντας «Σήμερα ξεκινάμε και στον Κεντρικό Τομέα την επόμενη μέρα στην Αττική. Συνεχίζουμε τη σοβαρή δουλειά που έχει γίνει. Και - το κυριότερο - δουλεύουμε για να κλείσουμε τον δρόμο σε εκείνους που παριστάνοντας τους "νέους" ενώ εκπροσωπούν το πιο παλιό και από το παλιό. Τολμούν να διεκδικήσουν ξανά την Αττική. Αθόρυβα και δυνατά τους λέμε: δεν θα περάσουν».

Ερμίνα Κυπριανίδου: Χειροπιαστό έργο με σχέδιο και συνέργειες στον απολογισμό έργου Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας

Μιλώντας για τα κυριότερα έργα στον Κεντρικό Τομέα η Ερμίνα Κυπριανίδου έδωσε έμφαση στις συνέργειες που επιδίωξε και πέτυχε η διοίκηση της Περιφέρειας «Στις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες και με δεδομένα τα ανοιχτά προβλήματα της Περιφέρειας που κληρονομήσαμε, λειτουργήσαμε στοχευμένα, παρεμβαίνοντας σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας των πολιτών», σημείωσε.

»Συνεργαστήκαμε στενά και με τους οκτώ δήμους μας, χωρίς διακρίσεις με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες των πολιτών, την αναγκαιότητα κάθε έργου και την ωριμότητα των μελετών αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για 161 έργα στους 8 δήμους συνολικού προϋπολογισμού περίπου 260 εκατ. ευρώ και 19 έργα διαδημοτικής εμβέλειας, συνολικού προϋπολογισμού 158 εκατ. ευρώ».

Πεδίον του Άρεως

Η αντιπεριφερειάρχης μιλώντας για το Πεδίον του Άρεως, είπε ότι η «πλέον εμβληματική» δράση της σημερινής διοίκησης είναι η πλήρης ανάταξη του μητροπολιτικού πάρκου των 250 στρεμμάτων και μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου στη πυκνοδομημένη καρδιά της Αθήνας «που παραλάβαμε σε συνθήκες απόλυτης εγκατάλειψης, με συνεπακόλουθο την ανάπτυξη σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων, όπως η τοξικοεξάρτηση κ.α».

»Ήταν ένα δύσκολο στοίχημα που όμως αναλάβαμε και το κερδίσαμε», σημείωσε «καθώς κινηθήκαμε σε πολλαπλά επίπεδα. Πέρα από την αποκατάσταση των υποδομών του αναλάβαμε συντονισμένη δράση ώστε να καταστεί χώρος πολιτισμού, ψυχαγωγίας και αθλητισμού και να αποδοθεί ξανά στους πολίτες ως ένας πλήρως αναμορφωμένος και ασφαλής δημόσιος χώρος».

Προσφυγικά και Λυκαβηττός

Αναφερόμενη στο άνοιγμα του δρόμου για την αποκατάσταση των Προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας, η Ερμίνα Κυπριανίδου μίλησε για «για δικαίωση πολυετών αγώνων των κατοίκων. Όσον αφορά το σχέδιο αποκατάστασης του Θεάτρου του Λυκαβηττού και ανάδειξης του περιβάλλοντα χώρου δήλωσε ότι «σήμερα βρισκόμαστε στο στάδιο ολοκλήρωσης της επικαιροποίησης της μελέτης και λήψης όλων αδειών. Στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί η αποκατάσταση ενώ παράλληλα θα προκηρυχθεί και ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για τη διαμόρφωση του χώρου». Ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η ανάπλαση των Προσφυγικών στην περιοχή Καρέα του Βύρωνα και ότι μεταξύ των έργων που θα ολοκληρωθούν προσεχώς είναι και η ανάπλαση του 'Αλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναφορικά με τις προωθούμενες αστικές αναπλάσεις δήλωσε ότι «ο Κεντρικός Τομέας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την αναγκαία διαβούλευση και μελέτη για την ανάπλαση της οδού Πειραιώς, του ιστορικού δρόμου που ενώνει την Αθήνα με το λιμάνι του Πειραιά και σύντομα θα προκηρυχτεί σχετικός διαγωνισμός».

Αντιπλημμυρική προστασία

Από τα 73 έργα υποδομών (αντιπλημμυρικά, αποχετευτικά, οδοποιίας και κτιριακά) προϋπολογισμού περίπου 92 εκατ. ευρώ, η κ. Κυπριανίδου στάθηκε ιδιαίτερα στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας αναφέροντας τρεις σημαντικές παρεμβάσεις:

• στον κόμβο Πειραιώς και Χαμοστέρνας προϋπολογισμού 1,278 εκατ. ευρώ

• στο έργο στην Ηλιούπολη - Βύρωνα (περιοχή Καρέα), προϋπολογισμού 7,5 εκατ. ευρώ

• του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με την ενίσχυση του υφιστάμενου συλλεκτήρα προϋπολογισμού 4,7 εκ.

Δίκτυο άμεσης παρέμβασης για χρήστες ουσιών

Στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής, η αντιπεριφερειάρχης σημείωσε, «σχεδιάστηκε ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό πλαίσιο παρέμβασης» στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Το Πρόγραμμα παιδικής προστασίας, μέσω επιχορήγησης 66 πιστοποιημένων φορέων κοινωνικής φροντίδας, με το ποσό των 5 εκατ. ευρώ, την προηγούμενη διετία, αλλά και το επιχειρησιακό πρόγραμμα επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από το ταμείο ευρωπαϊκής βοηθείας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Επίσης το καινοτόμο πιλοτικό προγράμμα «Δίκτυο άμεσης παρέμβασης για χρήστες ουσιών», το οποίο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας, με 800.000 ευρώ και υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ και τον δήμο Αθήνας.

Στήριξη των δημόσιων νοσοκομείων

Μεταξύ των κορυφαίων δράσεων της σημερινής διοίκησης περιέλαβε και τη χρηματοδότηση των 16 νοσοκομείων του Κεντρικού Τομέα Αθηνών με 16 εκατ. ευρώ, για την αγορά ιατροτεχνολογικού και μηχανολογικού εξοπλισμού.

Ανακατασκευή αύλειων χώρων και κατασκευή σχολείων

Η χρηματοδότηση της ανακατασκευής 25 αύλειων χώρων σχολείων όλων των βαθμίδων και η κατασκευή νέων σχολικών συγκροτημάτων συγκαταλέγεται, όπως είπε η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, μεταξύ των έργων υψηλής προτεραιότητας που υλοποιήθηκαν. Επίσης κατασκευάστηκαν οκτώ παιδικοί- βρεφονηπιακοί σταθμοί. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας ενώ έχει ξεκινήσει η κατασκευή και του Παιδικού & Βρεφονηπιακού Σταθμού (πρώην ΠΙΚΠΑ) στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού).

Ανάχωμα στο νεοναζισμό

Ιδιαίτερα υπερήφανη, παρουσίασε την καθιέρωση της δράσης «Αθήνα Ελεύθερη» για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Ναζί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πολύπλευρη στήριξη που πρόσφερε ο Κεντρικός Τομέας Αθηνών στα μουσικά σχολεία της Αττικής.

Συνοψίζοντας η αντιπεριφερειάρχης έκανε λόγο για την εφαρμογή «ενός νέου προτύπου στην άσκηση πολιτικής της μεγαλύτερης Περιφέρειας της χώρας, που απαίτησε στρατηγικό σχεδιασμό, εξωστρέφεια και πείσμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων».

Έκλεισε στέλνοντας το μήνυμα της για τις επερχόμενες εκλογές «Το ταξίδι συνεχίζεται με πολλούς σταθμούς. Σήμερα όμως πιο έμπειροι και ώριμοι, με αίσθημα ευθύνης και πείσμα δεν θα επιτρέψουμε στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης να ανακόψουν αυτή την πορεία».

Τέλος, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Επιμελητηρίου τον απολογισμό μεταξύ άλλων παρακολούθησαν οι υφυπουργοί Κ. Στρατής (Πολιτισμού) και Κ. Φωτάκης (Παιδείας), οι δήμαρχοι Γρ Κατωπόδης, (Βύρωνα), Τ. Καφατζάκη, (Ζωγράφου), Γ. Μαρκόπουλος (Γαλάτσι), Β. Βαλασσόπουλος (Ηλιούπολη) η εκπρόσωπος του Δήμου Αθηναίων Μ. Στρατηγάκη, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ν. Ηλιόπουλος καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Κοκοτίνης (Ηλιούπολη) Ολ. Χριστικάκη (Δάφνη- Υμηττός) και Αν. Παραγυιού (Καισαριανή).

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

44
σχόλια
 1. avatar Διαθέτεις

  Τους εξής 2 τροπους να εμποδίσεις το ... παλιό να ξαναλθεί : Η να το πλημμυρίσεις , η να το κάψεις! Επίσης συγχαρητήρια για τον ανάπλαση του πεδίου Άρεως !!! Εκπληκτική ! Όπως και η μετονομασία του σε ΣκΓ ( Σόδομα και Γόμορρρρρα)! Επιτυχημένη δε λέω...όπως και η θητεία σας στην Περιφέρεια !

 2. avatar spyrospeiratis

  ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΟΙ 100 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ-ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ 24 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ -ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΟΙ 111 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΟΙ 45 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ Δ. ΝΕΙΛΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 280 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΕΙ ΤΙΣ 10 ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΣΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

 3. avatar Γεροτσολιας

  Εσεις το μονο που μπορειτε εναι, να μας κλεισετε τα σπιτια, η να μας τα καψετε, αν δεν παρτε συντομα δρομο.

 4. avatar Παραλία Σέσι

  Τίνι τρόπω θα τους κλείσεις τον δρόμο;;;;;;
  Τα δύο μόνα σου έργα τα τελευταία 4,5 χρόνια είναι οι εξής 2 καταστροφές:
  1) πλημμύρες στην Μάνδρα
  2) πυρκαγιά στο Μάτι-Νέο Βουτζά.
  Απολογισμός 130 νεκροί.
  Με αυτό τον τρόπο;;;;;;;
  Ή θα θυμηθείς τις παλιές μέρες της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως και των κινημάτων δεν πληρώνω μέχρι να κατσικωθώ στην εξουσία και κλείνω τους δρόμους, στήνω οδοφράγματα, βάζω φωτιές, πετάω βόμβες μολότωφ (τώρα που ο υπουργός δικαιοσύνης του συριζα αποποινικοποιεί το σχετικό κακούργημα) κι όποιον πάρει ο χάρος;;;;
  Ποιος έχασε την τσίπα, την αξιοπρέπεια, το ήθος και την ντροπή του σ' αυτή τη χώρα για να την βρει αριστερός άνθρωπος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  Βρε ΟΥΣΤ!

 5. avatar μα ντούρου:

  Θα κλείσουμε το δρόμο σε αυτούς που εκπροσωπούν το παλιό
  Η μα ντούρου νομίζει ότι ξεχάσαμε πως την ανέθρεψε πολιτικά ο τσοχατζό

 6. avatar ΠΑΛΛΑΣ

  Εμετεκια.

 7. avatar […]

  Τολμας και μιλας ? [...] Ουτε την ψηφο σου δεν προκειτε να βρεις το βραδυ των εκλογων. Θα παθετε τετοια πανωλεθρεια που θα παθετε Ψευτοαριστερα φασιστομουτρα που θα σας πιασει βερτικο το βραδυ.οταν ανοιξουν οι καλπες [...]

 8. avatar Sirizofatses

  125 νεκρούς μετράς καλή μου επι των ημερών σου Αυτό δεν αλλάζει και θα σε ακολουθεί οπως και πι ερρυνιες δια βίου Οι προηγούμενοι δεν μετρούν ούτε πέντε Ο Σγουρος ήταν αντιμέτωπος με τα ίδια αυθαίρετα τα ίδια μπαζωμένα ρέματα αλλά είχε εγκαθιδρύσει μια min διαδικασία Εσυ θα τρελαθείς από τις τύψεις Μόλις σε ξεπετάξουμε από την περιφέρεια θα μείνεις Εσυ και οι 125 νεκροί Όσο και αναδραστη κι αν είσαι δεν αντέχεται Έχεις καταγράφει ως ο πολιτικός που βυθίσες στον θάνατο την Ελλάδα.

 9. avatar Sitof

  Η ΔΟΥΡΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ..... ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ <>
  ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 100 ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ. ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.

 10. avatar ΩΧΟΥ

  Εσείς είστε το νέο;;;;;;;Και το παλιό που στο [...] πήγε;;;;;;

 11. avatar thrilo s

  ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ , [...]

 12. avatar Ειδικά ….

  Η ανάπλαση του πεδίον του Άρεως είναι εκπληκτική... Δεν ξέρουν τα ζακια που να κάτσουν στην απο εδώ μεριά ή στην απο εκεί...
  Μοίρασαν και καπαρντίνες στα Πακια επιδειξιες να μην φαίνεται η μαντζουλινα φόρα μόστρα.. να έχει και λίγο σασπένς η φάση...

 13. avatar Ωχ!

  Καλώς το το... θλιβερό, ελεεινό και τρισάθλιο νέο...

 14. avatar spyrospeiratis

  ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ -ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΟΥΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ 124 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΣΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΗΛΕΙΑΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΟΙΝΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ 10 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ 45 ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΙΩΝ ΤΟΥ 2007.

 15. avatar δυσκολο δεν ειναι?

  να κλεισετε το δρομο στις φατσες σας?

 16. avatar ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ

  .....και θα ανοιξουμε το δρομο παλι σε αυτους που ευθυνονται
  για 140 θανατους συνανθρωπων μας χωρις ουτε μια συγνωμη,
  αυτους που βολεβουν τον σε τον συντροφο τους σε δημοσια υπηρεσια, κλπ..............
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

 17. avatar ΔΙΟΓΕΝΗΣ Λυτταιος

  ''Τα παλαια μου βασανα περασανε και πανε,
  τωρα ΤΑ ΝΕΑ γινησαν ΦΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ'' !!!
  ( ΑΧ !, ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ !!! )

 18. avatar jasmine

  Έχει απύθμενο θρασος

 19. avatar τθτρτ

  ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ Π;ΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ???????????????????????

 20. avatar Άρης Κ

  Που να δεις πώς θα μπλοκάρουμε εμείς αυτούς που εκπροσωπούν το κουλό (βλέπε: ανίκανοι και ψεύτες). Πού τα βρήκες κυρία μου τα προσόντα να διοικήσεις περιφέρεια; Στα γαριδάκια; Όπως και να χει τα προσόντα σου βγάζουν ΜΆΤΙ!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει