«H συνεδρίαση του Eurogroup και η επιτυχής έκβαση για τη χρηματοδότηση της χώρας είναι προϋπόθεση για οποιαδήποτε εξέλιξη γενικά στα κόμματα.

Δεν θα υπάρξει επ’ ουδενί κυβερνητική κρίση για ζητήματα που έχουν να κάνουν με κομματικούς χειρισμούς», δήλωσε ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος στον ραδιοφωνικό σταθμό Real.

Είπε πως δεν έδωσε ο ίδιος στη δημοσιότητα την επιστολή προς τον κ. Βενιζέλο και πρόσθεσε, πως το διάστημα που θα ακολουθήσει μετά τη χρηματοδότηση θα είναι «μήνες πολιτικών εξελίξεων».

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση, αυτό δεν άλλαξε. Περιμένουμε να χρηματοδοτηθεί η χώρα και η χρηματοδότησή της θα είναι το τέλος μιας περιόδου και η επόμενη εποχή, επειδή θα υπάρχουν κάποιοι μήνες περιθώριο για τη χώρα να το παλέψει, θα είναι και μήνες πολιτικών εξελίξεων», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Σε όλα τα κόμματα υπάρχει κινητικότητα.

Θεωρώ ότι κανένας δεν πρέπει να αποτολμήσει καμία ενέργεια. Θα ήταν εθνικά και πολιτικά απαράδεκτο, πριν η χώρα χρηματοδοτηθεί, αλλά μετά από αυτό νομίζω ότι υπάρχουν τα περιθώρια για πολιτικές κινήσεις για να μην αφεθούν τα πράγματα στην τύχη τους και διαλυθούμε όλοι χωρίς να το έχουμε καταλάβει».