Άγρια κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη για το μισθό των βουλευτών.

Ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Η. Κασιδιάρης έδωσε στην δημοσιότητα την βουλευτική του αποζημίωση. Τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής διέκοψε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αποτέλεσμα να οξυνθούν ακόμα περισσότερο τα πνεύματα.

Ο βουλευτής της Χρυσής ανέβηκε στο βήμα λέγοντας: «Έχω το δικό μου εκκαθαριστικό μισθοδοσίας και μετά τις κρατήσεις 20% προς κόμμα κ.α. λέει ότι παίρνω πάνω από 8.000 ευρώ και θα μειωθεί ελάχιστα μετά τα μέτρα…».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αμέσως ανταπάντησε λέγοντας «πού τα βρήκες και τα λες αυτά;» με τον Ηλία Κασιδιάρη να του λέει: «Παίρνω παραπάνω από εσάς; Να το καλύψετε πουλώντας σειρές εγκυκλοπαίδειας. Πουλώντας εγκυκλοπαίδειες».

«Είναι ψεύτης», είπε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Κασιδιάρη σε έντονο ύφος να απαντά: «Πόσα παίρνεις; Πες εδώ και τώρα πόσα παίρνεις; Είσαι ψεύτης και παίρνεις πάνω από 7.000. Και να τα χαίρεσαι».

Δείτε το σχετικό βίντεο…