Αντιπαράθεση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής του Ποταμιού τη Δευτέρα, μετά από τη σχετική πρόσκληση που του απηύθυνε τηλεφωνικά ο Αλέξης Τσίπρας ώστε να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της πρότασης του Ποταμιού για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά με ανάρτηση στο Twitter προέβη στο εξής σχόλιο: «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι».

fo

Με ανάρτηση στο Τwitter απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της Φώφης Γεννηματά, αφήνοντας αιχμές: «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ’ αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων», αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

98y089i