Εργαζόμενοι στο Θριάσιο νοσοκομείο αποδοκίμασαν τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, και εκείνος απάντησε ανεβάζοντάς τους στο βήμα.

Ο υπουργός βρέθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να επιθεωρήσει τα έργα αναβάθμισης του νοσοκομείου και να εγκαινιάσει την Ειδική Μονάδα για τις Νευρομυασθένειες. Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης μπήκε στην αίθουσα, υπήρχε μια ομάδα με πανό στα χέρια και φώναζε συνθήματα.

Σε ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει με βίντεο, ο Άδωνις Γεωργιάδης γράφει: «Εδώ μπορείτε να δείτε πώς αντιμετώπισα χθες την επίθεση των συνδικαλιστών στο Θριάσειο Νοσοκομείο και το πώς τελικά δεν είχαν να πουν απολύτως τίποτε πλέον από το να κάνουν φασαρία. Έχει γίνει κουραστικό πάντως να φωνάζουν για όλα, να βρίζουν τους δωρητές, να μας κατηγορούν για όλα και μετά να μην έχουν ούτε ένα επιχείρημα. Πραγματικά αξίζει να το δείτε».

Δείτε το περιστατικό στο παρακάτω βίντεο μετά το 17:50:

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis on Wednesday, May 22, 2024

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας, περιγράφει το έργο στο Θριάσιο νοσοκομείο, καθώς αναφέρεται και στις αποδοκιμασίες που δέχτηκε, λέγοντας: «Πηγαίνοντας εκεί, για να συνεορτάσουμε με τους ασθενείς και τους δωρητές την έναρξη λειτουργίας αυτού του σημαντικού για την υγεία των ασθενών έργου, μας περίμεναν οι γνωστοί συνδικαλιστές της Αριστεράς με τα γνωστά πανό, τις ντουντούκες, τις φωνές κλπ. Πέρασαν μάλιστα μέσα στο Νοσοκομείο και προσπάθησαν με τις φωνές τους να σταματήσουν και να ακυρώσουν την τελετή των εγκαινίων.

Δεν υποχωρήσαμε, η αίθουσα γέμισε και μετά την ομιλία μου κάλεσα έναν από τους συνδικαλιστές να πουν ενώπιον των προσκεκλημένων τα αιτήματά τους. Μπροστά σε όλους λοιπόν έγινε διάλογος δικός μου και αυτών και ευχαριστώ και τους παρισταμένους και τους ασθενείς για το τόσο θερμό χειροκρότημα που μου επεφύλαξαν. Απεδείχθη ότι δεν είχαν ούτε ένα σοβαρό επιχείρημα και σε όσα σπουδαία γίνονται στο Νοσοκομείο δεν είχαν να αντιπαραβάλουν απολύτως τίποτε. Μόνον γκρίνια, κατηγορίες και φασαρία».

Χθες με τον Marios Themistocleous επισκεφθήκαμε το Θριάσειο Νοσοκομείο Ελευσίνος για να επιθεωρήσουμε τα έργα…

Posted by Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis on Wednesday, May 22, 2024